Мірзоян не любить? Тоня Матвієнко вразила зізнанням про невзаємне кохання: “Губи, які не можеш поцілувати”

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко вперше публічно заговорила про невзаємність почуттів та наробила чимало шуму в мережі. Що відбувається між нею та Арсеном Мірзояном?

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян живуть у шлюбі вже більше 10 років. За цей час багато чого відбувалося. Зокрема, співачка навіть скаржилася на свого благовірного і зізнавалася, що їхня історія ледь не завершилася розлученням.

Так, найбільшим випробуванням для пари стала тривала розлука, коли Тоня разом з маленькою дочкою Ніною переїхала до Великобританії, з метою надати дитині безпеку. Тоді ж музиканти довго не могли знайти гармонію у взаєминах, і співачка навіть подумала про розлучення.

Але співак зміг показати свою своїх почуттів, тож родина досі ціла, щаслива та процвітає.

Тоня Матвієнко зробила зізнання про невзаємне кохання

Тоня Матвієнко поділилася великим щастям і приймає привітання
Тоня Матвієнко зробила зізнання про невзаємне кохання

Секрети таких довгих стосунків Тоня зазвичай тримає при собі, хоча деякі з них очевидні. Наприклад, Матвієнко не може приховати свого почуття гумору, яке безумовно допомагає і у шлюбі.

Нещодавно артистка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу публікацію, в якій порівняла не взаємність почуттів з неможливістю спробувати чужий шашлик.

Тоня Матвієнко порівняла Арсена Мірзояна та сусідський шашлик
Тоня Матвієнко зробила зізнання про невзаємне кохання

Який би статусу людини не був, але є речі, які розуміють абсолютно всі. І коли мова заходить про сусідський шашлик, всі розуміють, що люди навколо мріють про нього також.

Нагадуємо, що півроку тому родина прожила дуже важку трагедію. Тоня Матвієнко втратила свою матір, легенду української пісні Ніну Митрофанівну Матвієнко.

Тривалий час співачка приховувала від публіки свій справжній стан, адже хворіла на онкологію, про що не тільки не хотіла говорити, але навпаки, тримала це в секреті. Для Тоні Матвієнко усі ці події були дуже важкими, адже вона довго не могла прийти до тями, і лише нещодавно шанувальники почали помічати, як вона знову посміхається, жартує і повертається до життя.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.