“Останній дзвоник”: 45-річна Лілія Подкопаєва замилувала знімками з чоловіком і двома підрослими дітьми

Відома спортсменка Лілія Подкопаєва показала важливе родинне свято. Її син 18-річний вже отримав диплом та почав свій шлях у дорослому житті.

Відома українська гімнастка Лілія Подкопаєва не часто показує своїх близьких. Попри те, що на її сторінці в Instagram регулярно з’являються нові дописи, фото з чоловіком та дітьми там вкрай мало. Але цього разу, на честь важливої події в її родини, зірка показала своїх найрідніших.

У своєму фотоблозі, Лілія розмістила нове фото. На ньому зібралася вся її родина – коханий чоловік та двійко дітей. Спортсменка показала, як виглядає її 18-річний син Вадим, який цього року отримав диплом про закінчення школи в США. На фото, юнак постає у традиційній червоній мантії та шапці випускника. До речі, китиці до вбрання виконані у патріотичних синьо-жовтих кольорах.

“Останній дзвоник”, – підписала фото гімнастка.

Лілія Подкопаєва показала своїх дорослих дітей
Лілія Подкопаєва показала своїх дорослих дітей

На знімку видно, що для привітання Вадима зібралася вся родина. Лілю ніжно обіймає її офіційний чоловік Ігор Дубінський, а праворуч від випускника стоїть його молодша сестра – 17-річна Кароліна. Наразі, первісток Подкопаєвої проходить важливий етап життя. Він починає своє доросле життя. Тож не дивно, що родина спортсменки вирішила підтримати його.

Лілія Подкопаєва показала своїх дорослих дітей
Лілія Подкопаєва показала своїх дорослих дітей

Раніше, Лілія розповідала, про успіхи Вадима. Юнак успішно завершив навчання в американській школі та вже обрав свою майбутню професію. Як стверджує жінка, Вадим здобуватиме фах інженера в університеті “Georgia Tech”. Вона неабияк пишається сином та підтримує його рішення. Жінка сподівається, що він зможе не тільки успішно завершити навчання, а й побудувати успішну кар’єру та зрештою віднайти своє щастя в житті.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.