“Нам судилося старіти разом”: Оля Полякова зробила публічне зізнання в коханні, і не чоловіку Буряковському

Відома українська співачка Оля Полякова зробила публічне зізнання в коханні, і присвятила його не чоловіку Вадиму Буряковському. Усі деталі в матеріалі.

Тандем Маші Єфросиніної та Олі Полякової був вельми неочікуваним для публіки. І все ж таки він виявився не тільки такою собі новинкою, але й призвів до підвищення уваги публіки до зірок. Врешті-решт, самі Оля та Маша серйозно подружилися. Хоча спочатку обидві зізнавалися, що не уявляли собі близьке спілкування одне з одним.

Співачка та телеведуча розповіли, що мають абсолютно полярні думки на велику кількість речей, а так само мають абсолютно різний темперамент, що призводило до бурхливих дискусій. Але в якийсь момент обидві зрозуміли, що саме з цих дискусій вони можуть створити справжній проєкт, який буде приносити дохід і буде завжди цікавий дівчатам.

Вони мали абсолютно рацію, адже самого першого випуску він одразу ж привернув багато уваги.

Оля Полякова публічно зізналася в почуттях Маші Єфросиніній

Полякова та Єфросиніна говорять про фігуру
 Оля Полякова публічно зізналася в почуттях Маші Єфросиніній

До сьогодні між ними панує дуже доброзичлива атмосфера, яка вже нагадує міцну дружбу між двома жінками, що можуть принести її крізь роки.

25 травня Маша святкує свій день народження, і Ольга з цієї нагоди опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій зізналася подрузі у почуттях, а також побажали їй багато важливих речей.

Нагадуємо, що телеведуча також привітав її чоловік, з яким вона знаходиться у розлуці. Понад 2 роки Тимур не вдома, а захищає Україну.

Маша зізнавалася, що це рішення далося її родині непросто, а між нею та коханим одразу ж почалися серйозні кризи, які вони не були здатні подолати. В мережі навіть з’являлася інформація, нібито телеведуча так її чоловік збираються розлучатися, але у день народження дружини тому все ж таки сказав багато чого ніжного та наповненого коханням, що ставить під сумнів дані плітки.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.