Багатодітний батько Олександр Усик похизувався досягненнями синів: такі ж талановиті спортсмени, як тато

Гордість українського народу Олександр Усик показав, що його сини також мають амбіції до спорту. У досить юному віці вони вже отримують золото на змаганнях.

Після перемоги відомого українського боксера Олександра Усика над одним з найнебезпечніших противників Тайсоном Ф’юрі, кожен українець відчув гордість. Проте, спортсмен не збирається зупинятися та після відпочинку, який він проводить зі своєю родиною, повернеться на ринг, щоб завоювати нові здобутки. А поки, чоловік насолоджується компанією своєї дружини та дітей.

У своєму Instagram, Усик показав, що його сини також не байдужі до спорту та вже мають перші нагороди за свої старання. Щоправда, вид спорту вони обрали інший, Кирило та Михайло займаються дзюдо. На нинішніх змаганнях, обидва хлопчики отримали першість. Куточок відзнак у родині боксера поповнилася на дві золоті медалі.

Олександр Усик показав досягнення своїх синів
Олександр Усик показав досягнення своїх синів

Олександр та його дружина Катерина не приховують захвати та гордості. Вони пишаються дітьми та з задоволенням підтримують їх на нелегкому шляху спорту. Поки невідомо, чи вирішать хлопчики пов’язати своє життя з професійним спортом, проте вже зрозуміло, що вони мають чималий потенціал, який успадкувати від знаменитого батька.

Олександр Усик показав досягнення своїх синів
Олександр Усик показав досягнення своїх синів

До речі, старший син Кирило від батька успадкував не тільки тягу до спорту, а й зовнішність. На фото неозброєним оком видно як вони схожі.

Олександр Усик показав досягнення своїх синів
Олександр Усик показав досягнення своїх синів

Нагадаємо, Катерина та Олександр у шлюбі вже 15 років. За цей час вони жали життя чотирьом дітям. Вони спільно виховують двох донечок Лізу та Марію та двох синочків. Проте, раніше чоловік заявляв, що не намірений зупинятися. Перед народженням молодшої Марійки, він зізнався, що хочу ще 5-х дітей. Побачимо, чи виконає доля бажання спортсмена.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.