Леся Нікітюк показала своє справжнє кохання, завдяки якому піднялася на самий верх: “Як тебе не любити”

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк вперше за довгий час розповіла про свої найніжніші почуття. Кому ж вони були присвячені та чому?

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк вже багато років проживає в Києві. Ні для кого не секрет, що родом вона з Хмельницького, підкорювала телебачення вже давно, і вийшло в неї ж це далеко не з першого разу. І своєю головною родзинкою Леся Іванівна завжди мала гумор.

Публіка запам’ятала її одразу завдяки безпосередності, харизми та чарівності. Пізніше шлях Лесі включав і подорожі, і спілкування з людьми, тощо. Безумовно, за роки кар’єри вона надзвичайно виросла, і дуже сильно змінилася.

Леся Нікітюк зробила публічне зізнання в коханні

Богдан Беспалов розповів про колишнього нареченого Лесі Нікітюк
Леся Нікітюк зробила публічне зізнання в коханні

І хоча зірка надзвичайно прив’язана до своєї батьківщини — Хмельницького, вона також обожнює Київ, і вирішила про це нагадати нещодавно у новій публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Зізнання у почуттях до столиці Лесі Нікітюк приурочила до Дня Києва.

Примітно, що Київ пов’язаний не тільки з історією України, бізнесом, шоу-бізнесом, але й з великими можливостями, адже найбільші міста завжди дають прекрасний старт для тих, хто хоче досягти більшого.

Леся Нікітюк зробила публічне зізнання в коханні. Скріншот особистої сторінки зірки

На фотографії Леся постала у вельми молодіжному образі, який був створений зміні спідниці, футболки, шкіряної куртки, сумочки та балеток зі шкарпетками.

Хоча Леся Іванівна знаходиться і не в тому віці, коли віддають перевагу подібним образом, але її фізична форма ідеально для цього підходить.

Нагадуємо, що Богдан Беспалов у своїх сюжетах розповідав, що Леся Нікітюк нібито 2 роки тому розійшлася зі своїм бойфрендом, з яким зустрічалася багато років. Нібито цей чоловік працював оператором на каналі, і телеведуча мала серйозні наміри по відношенню до нього, і чекала на пропозицію руки і серця. Однак, коханий, мовляв, одразу ж втік з країни, залишивши Лесю одну. Нікітюк відреагувала на дану новину та її спростувала.

Схожі статті

Густа шевелюра і східні нотки у зовнішності: як виглядає молодший син Ірини Білик, не схожий на Скрябіна

Наше життя переповнене різноманітними емоціями. Приємними й не дуже. Ірина Білик розповіла, які почуття зараз переживає її молодший син Табріз та чим вони нагадують співачці її саму.