Заплакана дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина вразила правдою про шлюб: “Це вже занадто”

Заплакана дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина Іванна вразила правдою про шлюб і розповіла про негаразди. Що відбувається у зірковій сім'ї?

3 роки тому Роман Сасансин вразив мережу зізнанням про те, що разом зі своєю обраницею чекає на первістка. Тоді молода пара зізналася, що вони планували дитину, і дуже хочуть стати батьками. Ба більше, мають рівно протилежний від прийнятого суспільством погляд на це.

Мовляв, хочуть для початку розібратися з дітьми, стати сім’єю, виростати спадкоємців, а уже в зрілому віці насолоджуватися життям, коли дітлахи вилетять з гніздечка та почнуть будувати власне життя. Саме таким Роман та Іванна бачить своє майбутнє.

Звичайно, на той момент пара ще не підозрювала, які складнощі чекають їхню країну у наступні декілька років. І так само Івана ще не знала, що незабаром втратить ненароджену дитину.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про складнощі сімейного життя

Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина розповіла, ким працює
Дружина Романа Сасанчина розповіла про складнощі сімейного життя

Зараз молоді люди проживають в Києві, виховують маленьку Елізабет, а також багато працюють. Зокрема нещодавно блогерка поскаржилася своїм підписникам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram на складнощі такого темпу. Дівчина вийшла на зв’язок вся в сльозах, і текстом написала, що її не влаштовує.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про складнощі сімейного життя

“Просинається дика ненависть! Я знаю, що я дуже багато працюю і роблю все можливе зі своєї сторони, щоб покращити життя! Я втомлююсь більше емоційно аніж фізично, недосипаю, тепер ще й цілий ряд проблем зі здоров’ям, і я все можу перетерпіти, але обезціннення моєї праці і всього, що я робила — це вже занадто. Як і будь-яка дівчина, хочу відчувати, що я маю перед собою гору за якою я можу сховатись від усіх негараздів”

Звичайно, Іванна не розповіла у деталях, що відбувається в її родині, втім, на цей рахунок ще можуть надійти оновлення.

Нагадуємо, що раніше Івана також час від часу скаржилася на проблеми, і навіть плакала в stories, на що Роман відповідав вельми спокійно, підкреслюючи, що його дружина – емоційна людина.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.