Ектор Хіменес-Браво та Ольга Мартиновська повідомили про майбутнє поповнення та влаштували гендер-паті

Ектор Хіменес-Браво та Ольга Мартиновська повідомили про майбутнє поповнення та влаштували гендер-паті прямо посеред дороги. Що відбувається?

Ектор Хіменес-Браво та Ольга Мартиновська вже багато років працюють разом. За цей час вони надзвичайно зблизилися, впізнали одне одного та здружилися. Неодноразово їм приписували роман, але колеги не стали використовувати це як причину для охолодження взаємин або пояснювати публіці, що між ними насправді.

Зірки продовжують спілкуватися у тому самому ритмі, насолоджуються компанію одне одного, тощо.

Хіменес-Браво та Мартиновська показали, як визначали стать майбутньої дитини

Ектор показав, яка машина у Мартиновської
Хіменес-Браво та Мартиновська показали, як визначали стать майбутньої дитини

Був навіть період, коли публіка щиро вважала, що зірки дійсно разом. Сталося це, коли у Ектора з’явилася нова кохана, і він її щосили намагався приховувати від публіки. Тоді аудиторія запідозрила, що насправді це Ольга, і намагалася знайти цьому підтвердження.

Однак знаменитості і самі часто люблять підлити олії у вогонь. Наприклад, нещодавно Ектор опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому разом з Ольгою намагається з’ясувати, буде хлопчик чи дівчинка. Ольга навіть вклала руки на своєму животі, натякаючи на вагітність.

Але імовірніше за все мова йде про вагітність собаки Ектора Лупіти, яка якраз знаходилася поруч з зірками.

Хоча як варіант підписники також припустила, що мова може йти про нове шоу чи проект, або ж взагалі нового суддю.

Нагадуємо, що декілька місяців тому Ольга Мартиновська вперше розповіла про свій новий роман. Зірка зійшлася з ресторатором, і тоді ж стало відомо, що в них з Володимиром ярославським дійсно нічого немає. Чи планує Ольга щось серйозне зі своїм новим обранцем досі невідомо, адже тривалий час вона була самотні, і займалася вихованням єдиної дочки.

Однак зараз зірка може бути готовою для того, аби перейти на новий етап в особистому житті. Зокрема, фанати дійсно дуже чекають на новини стосовно цього.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.