Ектор Хіменес-Браво показав дитину, яка отримала його ім’я та прізвище: народився маленький конкурент

Ектор Хіменес-Браво показав дитину, яка отримала його ім'я та прізвище. Невже у знаменитого колумбійського шефа з'явився спадкоємець, ще й таємно?

Відомий український кулінар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво багато років присвятив розвитку своєї кар’єри в Україні. Ресторанний бізнес та шоу-бізнес зробили його графік надзвичайно напруженим та завантаженим, що безумовно посприяло певним проблемам в особистому житті.

Однак, Ектор подобається своїм шанувальникам не тільки завдяки власному таланту, але і завдяки вічному оптимізму. Щоб не відбувалося в його житті, він завжди подарує посмішку, підійме настрій та замотивує.

Ектор Хіменес-Браво показав свого українського конкурента і тезку

Ектор Хіменес-Браво показав, з ким живе у своєму будинку
Ектор Хіменес-Браво показав, з ким живе у своєму будинку

Не так давно чоловік пройшов рубіж вже в 50 років. За офіційними даними, у Ектора є кохана дівчина, однак, публіка давно схиляються до думки, що знову не зрослося. На даний момент ще в проживає у своєму заміському будинку разом з улюбленими собаками, і часто публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі контент, що дозволяє йому завжди бути на зв’язку за публікою та залишатися в трендах.

І безперечно він не залишає без уваги своїх найщедріших фанатів. Наприклад, нещодавно він зробив репост відеоролику, на якому мама показала, як її дитина проявляє кулінарні таланти змалку, а також назвала його іменем колумбійського шефа.

Ектор Хіменес-Браво показав, з ким живе у своєму будинку

Ектор відреагував на це з гумором, і назвав маленького хлопця своїм конкурентом. Примітно, що з дітьми кулінар завжди прекрасно знаходить спільну мову, обожнює публікувати з ними різні матеріали, хоча власних дітей немає.

Однак, хто знає, можливо незабаром зірка все ж таки наважиться на цей крок і повідомить публіку про те, що в нього сталося поповнення. До речі, нещодавно з Ольгою Мартиновською він зробив відео, в якому попросив публіку вгадати — хлопчик чи дівчинка. Досі незрозуміло, що знаменитості мали на увазі. Однак шанувальники думають, що насправді вагітна собака кулінара.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?