Іванна Онуфрійчук вперше показала обличчя свого сина, який став прямим та єдиним спадкоємцем мільйонера

Не так давно знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук народила первістка. Вперше вона показала обличчя свого сина, який став прямим та єдиним спадкоємцем мільйонера.

Народження первістка Іванна Онуфрійчук та її законний чоловік ретельно планували. Пара давала інтерв’ю, в якому розповідала про те, що хоче стати батьками, і працює над цим питанням разом з лікарями.

Було очікувано, що зірка не одразу розповість про своє цікаве положення, і дійсно, вона наважилася зізнатися у тому, що незабаром стане матір’ю, знаходячись на останніх термінах вагітності. Тоді ж вони з мільйонером провели вечірку, в ході якої дізналися стать майбутньої дитини — хлопчик.

Іванна Онуфрійчук показала обличчя свого новонародженого сина

Іванна Онуфрійчук вперше відреагувала на чутки про вагітність
Іванна Онуфрійчук показала обличчя свого новонародженого сина

Після цього увесь контент на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram був присвячений материнство. Зокрема, Іванна активно цікавилася у публіки на рахунок порад, різних цікавинок, тощо. І користувачки з радістю допомагали Іванні розібратися з цим.

Одразу після пологів пара також повідомила про те, що їхня родина поповнилася прекрасним хлопчиком. Судячи з усього, сім’я планує продовжувати жити в Женеві, де на даний момент знаходиться не тільки Онуфрійчук, але і її члени родини з України, що евакуювалися після 24 лютого до Швейцарії.

Іванна нещодавно вирішила потішити свою публіку і показала обличчя свого синочка. Крихітка під час зйомки спокійно спав у мами на плечі.

Іванна Онуфрійчук показала обличчя свого новонародженого сина

Нагадуємо, що за мільйонера з Казахстану Іванна Онуфрійчук вийшла заміж 3 роки тому. Спочатку пара побралася на Мальдівах, а потім влаштувала пишне торжество в Києві. Відомо, що у чоловіка телеведучої є величезні статки, а також бізнес. До весілля він також проживав у Швейцарії. Однак немає жодних відомостей про його прізвище, сім’ю, минулі стосунки.

Судячи з усього, дитина від Іванни — первісток для Алмаза. І все ж таки існує ворогівдність, що чоловік приховує правду про свою минулу родину.

Схожі статті