“Мрії збуваються”: Настя Каменських засвітила великий округлий живіт, і справа зовсім не в невдалому одязі

Популярна українська співачка Настя Каменських заінтригувала своїм зовнішнім виглядом та наробила шуму в мережі. Зірка показала округлий живіт.

Скільки Настя Каменських виступає на українській сцені, стільки їй доводиться відповідати на питання стосовно імовірного поповнення в її родині. Адже артистку дуже люблять народі, тому бажають її реалізації материнського щастя, навіть якщо сама співачка до цього зовсім не готова.

Так вже склалося, що новини про поповнення у дійсно знаменитих родинах, які дуже люблять серед публіки, піднімають всім настрій і ще більше сприяють популярності сімейства.

Настя Каменських показала свою нову фігуру та образи до неї

Каменських знову потрапила під приціл хейту – розлучення приховує, а добрі вчинки ні
Настя Каменських показала свою нову фігуру та образи до неї

Настя Каменських неодноразово говорила, що зовсім не проти стати матір’ю її мрієколись дати життя малюку. Втім, ніколи не зізнавалася, коли саме хоче це зробити, чи є в неї взагалі плани, тощо.

Зокрема, у своїх останніх інтерв’ю вона взагалі покладалася у цьому питанні на волю Господа. І все ж таки шанувальники сподіваються, що їм вдасться свого часу помітити зміни у зовнішності артистки, які будуть прямо вказувати на її цікаве положення. Як наприклад, нещодавно вона оприлюднила лінійку нових відеороликів, у яких показалася у свіжих образах.

Публіка одразу ж звернула свою увагу на фігуру Насті та на животик. Втім, на цей раз звинувачують невдалий одяг артистки, а саме зміни у її вазі, які відбуваються регулярно.

Звичайно, на захист Насті Каменських одразу ж встали її вірні фанати, які люблять її в усіх її амплуа та проявах. Адже артистка вже бувала у подібних формах, і її популярність лише зростала, і зовсім не знижувалася через невідповідність критеріям деяких користувачів.

Однак, у коментарях також обговорювали і зачіски артистки, які здалися публіці занадто інфантильними.

Нагадуємо, що чоловік зірки Потап 30 травня потрапив у гучний скандал через Анастасії Заворотнюк. В пресі з’явилась інформація, що зірка висміяв її смерть, однак вже через годину з’явилося спростування.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.