“Мрії збуваються”: Настя Каменських засвітила великий округлий живіт, і справа зовсім не в невдалому одязі

Популярна українська співачка Настя Каменських заінтригувала своїм зовнішнім виглядом та наробила шуму в мережі. Зірка показала округлий живіт.

Скільки Настя Каменських виступає на українській сцені, стільки їй доводиться відповідати на питання стосовно імовірного поповнення в її родині. Адже артистку дуже люблять народі, тому бажають її реалізації материнського щастя, навіть якщо сама співачка до цього зовсім не готова.

Так вже склалося, що новини про поповнення у дійсно знаменитих родинах, які дуже люблять серед публіки, піднімають всім настрій і ще більше сприяють популярності сімейства.

Настя Каменських показала свою нову фігуру та образи до неї

Каменських знову потрапила під приціл хейту – розлучення приховує, а добрі вчинки ні
Настя Каменських показала свою нову фігуру та образи до неї

Настя Каменських неодноразово говорила, що зовсім не проти стати матір’ю її мрієколись дати життя малюку. Втім, ніколи не зізнавалася, коли саме хоче це зробити, чи є в неї взагалі плани, тощо.

Зокрема, у своїх останніх інтерв’ю вона взагалі покладалася у цьому питанні на волю Господа. І все ж таки шанувальники сподіваються, що їм вдасться свого часу помітити зміни у зовнішності артистки, які будуть прямо вказувати на її цікаве положення. Як наприклад, нещодавно вона оприлюднила лінійку нових відеороликів, у яких показалася у свіжих образах.

Публіка одразу ж звернула свою увагу на фігуру Насті та на животик. Втім, на цей раз звинувачують невдалий одяг артистки, а саме зміни у її вазі, які відбуваються регулярно.

Звичайно, на захист Насті Каменських одразу ж встали її вірні фанати, які люблять її в усіх її амплуа та проявах. Адже артистка вже бувала у подібних формах, і її популярність лише зростала, і зовсім не знижувалася через невідповідність критеріям деяких користувачів.

Однак, у коментарях також обговорювали і зачіски артистки, які здалися публіці занадто інфантильними.

Нагадуємо, що чоловік зірки Потап 30 травня потрапив у гучний скандал через Анастасії Заворотнюк. В пресі з’явилась інформація, що зірка висміяв її смерть, однак вже через годину з’явилося спростування.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.