Леся Нікітюк кардинально змінила імідж і зробила каштанове боб-каре: результат перевершив усі очікування

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк кардинально змінила свій імідж і показала, як виглядає з каштановим кольором волосся та стрижкою боб-каре.

Впродовж довгих 15 років, які Леся Нікітюк витратила на побудування телевізійної кар’єри, публіка бачила її здебільшого зі світлим кольором волосся. І не дарма, адже блонд їй дуже пасує. Світла шкіра, сині очі, ніжні брови, — усе це ідеально поєднується з ним.

З кожним роком телеведуча перевершувала себе і з’являлася на екрані все вродливішою та вродливішою.

Леся Нікітюк кардинально змінила імідж і зробила каштанове боб-каре: результат перевершив усі очікування

Леся Нікітюк вперше наважилася показати своє татуювання
Леся Нікітюк кардинально змінила імідж і зробила каштанове боб-каре

Телеведуча дійсно звертає особливу увагу на свій зовнішній вигляд, адже від нього залежить її кар’єра, популярність, і навіть любов публіка, думка якої часто вельми мінлива.

І все ж таки рано чи пізно настає час трансформацій, експериментів та змін. І він зачепив так само Лесю Нікітюк. Так, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на якому показала, як виглядає з каштановим кольором волосся та стрижкою боб-каре. Неозброєним оком помітно, що на голові у зірки перука, але вельми якісного виконання.

Леся Нікітюк показала, як виглядає з каштановим боб-каре. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Колір для шевелюри Лесі обрали таким чином, щоб він прекрасно підкреслював її тон шкіри. Образ доповнили шоколадною помадою, одягом кольору капучино, а також золотими прикрасами.

Результат виявився настільки неймовірним, що складається враження, ніби Лесі Нікітюк цілком моглаб змінити свій імідж і у звичайному житті та постати перед нами в абсолютно новому образі.

Нагадуємо, що не так давно зірка спробувала себе в ролі співачки та випустила нову композицію. На даний момент її пісні мають свого слухача і навіть транслюється у торгівельних центрах, ресторанах, тощо. Зокрема, співведучий зірки Богдан Буше показав своїм підписникам, як слухає пісню колеги.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.