Олександр Педан показав, як змінився його молодший син Марік: зростає заміна сивіючому телеведучому

Популярний телеведучий Олександр Педан вперше за тривалий час показав, як зараз виглядає його єдиний син Марік. Хлопчик просто неймовірно підріс.

Багато років тому Олександр Педан був мрією багатьох українських дівчат. Надзвичайно інтелігентний, тактовний, з почуттям гумору, приємною зовнішністю і при цьому надзвичайним емоційним інтелектом, чому зазвичай чоловіки похизуватися не можуть, особливо телевізійники.

На тлі своїх колег Олександр Педан виділявся в цьому плані ще більше. А тому зовсім не дивно, що його кар’єра на екрані була дуже успішною. Роки проходили, але для нього місце було завжди.

Олександр Педан показав, як виглядає його єдиний син

Олексанлр Педан тепер працює у таксі
Олександр Педан показав, як виглядає його єдиний син

З часом чоловік почав заповняти з собою інформаційний простір в мережі. Так, Instagram став надзвичайно майданчиком для заробітку, так само як і YouTube. Знаменитість став батьком, відчув на собі усі радощі та складнощі батьківства і створив надзвичайно корисний формат, який допомагає молоді побудувати своє майбутнє.

Так, разом зі своєю старшою дочкою він почав подорожувати Україною та показувати різні навчальні заклади, які діти можуть собі вибрати для отримання освіти та опанування різних професій.

Тому здебільшого публіка знайома саме з його спадкоємицею. Молодший син на момент старту проєкту був дуже маленьким, але за ці роки надзвичайно виріс.

Олександр Педан показав, як виглядає його єдиний син. Скріншот особистої сторінки зірки

Нещодавно Олександр опублікував в особистому блозі сімейну фотографію, на якому постала разом з коханою дружиною Інною та підрослим сином Маріком.

Хлопчик має вельми високий зріст для свого віку, адже переходить лише в другий клас, а також надзвичайно схожий на свого батька, навіть зачіскою. Для міні-зйомки на хлопчика одягли вишиванку, яка звичайно не може йому не пасувати.

Нагадуємо, що хороший друг та колега Олександра Педана Сергій Притула нещодавно розповів про те, що більше не збирається повертатися в розважальний формат.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.