Дружина Григорія Решетніка влаштувала трьох їхніх дітей на роботу і показала, як хлопчики працюють на пошті

Дружина популярного ведучого Григорія Решетніка Христина влаштувала трьох їхніх дітей на роботу і показала, як хлопчики працюють на пошті. Всім я пояснила, як це сталося.

Дружина Григорія Решетніка Христина давно заробила собі славу ідеальної мами та домогосподині. Дівчина встигає піклуватися аж про трьох маленьких дітей, при цьому виглядати завжди неперевершено і створювати контент в соціальних мережах. Деяким особистостям не вдається опанувати хочаб щось одне.

При цьому Христина ще є час від часу з’являється на телебаченні разом зі своїм коханим чоловіком. Зокрема ділиться своїми думками баченням та порадами на рахунок багатьох речей, адже сама на практиці досягла сімейного щастя. І як більшість Instagram них мам Христина не вчиняє: дружина телеведучого часто зізнається, наскільки сильно вона втомлюєтьсягле діти за 3 маленькими хлопчиками.

Дружина Григорія Решетніка показала, як їхні діти працюють на Новій пошті

Якийсь період часу Христина здебільшого показувала, як їх балує: то вони в подорожі, то на дитячому майданчику, то в ресторані, тощо. Однак, нещодавно наступив абсолютно інший період, і Христина з Григорієм демонструють, як виховують свою малечу.

Зокрема нещодавно пара опублікувала на особистих сторінках соціальній мережі Instagram відео, на яких видно, як хлопці працюють на лінії. Абсолютно усі члени родини одягли жовті жилети з та взялися за роботу.

Дружина Григорія Решетніка показала, як їхні діти працюють на Новій пошті

Кадри були зроблені в сортувальнуму центрі нової пошти. У дописі до публікації Христина пояснила, що побачили її підписники.

“Ми привчаємо дітей змалечку до праці. Їх цікавило, як працює логістична система. Тому ідея — спробувати себе в ролі працівників Нової пошти. Їм дуже сподобалось”

Цікаво, що ще рік тому діти навіть не знали про те, як виглядає метро, і батьки були вимушені навмисно спуститися з ними у підземку, щоб наглядно продемонструвати да ну транспортну систему. А тепер хлопці привчаються до звичайної роботи, і також можуть похизуватися досвідом праці в логістичні системі, що безумовно доповнило їхній світогляд.

Схожі статті