Увійшов в родину Матвієнко розлученим батьком двох дітей: як виглядають сини Арсена Мірзояна від колишньої

Зірковий світ завжди був сповнений несподіванок та інтриг. Однією з найцікавіших історій в ньому став роман Мірзояна та Матвієнко, заради якої співак розлучився зі своєю першою дружиною.

Арсен Мірзоян, талановитий співак, якого знають і люблять тисячі фанатів, пройшов через складний період у своєму житті. Шлюб з його колишньою дружиною Ганною був наповнений як щасливими моментами, так і труднощами. Пара прожила разом декілька років і виховувала двох чудових синів. Однак, їхні стосунки не витримали випробування часом, і Арсен та Анна вирішили розійтися.

Причиною розриву стала аж ніяк не Матвієнко, яку свого часу назвали винуватицею руйнування сім’ї Мірзояна. І Арсен, і Тоня запевняють, що причина була в нещасливому шлюбі. Такі обставини зустрічаються в тисячах українських сімей. Але тільки до зірок прикована настільки активна суспільна увага.

46-річний Мірзоян показав своїх синів від першої дружини
46-річний Мірзоян показав своїх синів від першої дружини

Повноцінно налагодити стосунки з колишньою дружиною Арсену не вдалося. А от із синами спілкується добре і сам співак, і якого дружина. Спільні фото сім’я викладає рідко, бо не завжди є можливість побачитись особисто. Наприклад, молодший син Артем зараз в Німеччині, де він навчається у школі.

А ось донечку Арсена та Антоніни на особистій сторінці артиста можна побачити частіше. В січні дівчинці виповнилося 8 років. Ніна вчиться у школі, а батьки її у всьому підтримують та навіть готують своїй принцесі — як її називає Арсен — смаколики.

46-річний Мірзоян показав своїх синів від першої дружини
46-річний Мірзоян показав своїх синів від першої дружини

Нещодавно співак виклав фото зі своїми синами. Але воно архівне і приурочене до привітання Сашка Положинського з днем народження: 28 травня лідеру гурту “Тартак” виповнилося 52 роки. На знімку можна побачити і молодого Сашка, і ще зовсім малих дітей Арсена від першого шлюбу.

Небажання Мірзояна активно ділитись світлинами із особистого життя також пов’язане з його волонтерською діяльністю. Як і багато українських зірок, співак зараз активно допомагає в закупівлі обладнання та речей, необхідних нашим захисникам.

Схожі статті

Інші люди без макіяжу: фото Тіни Кароль, Олі Полякової, Злати Огнєвіч та інших співачок викликали фурор

Соціальні мережі та інтернет загалом часто створюють хибні стандарти краси. Тому українські зірки все частіше демонструють себе без макіяжу, щоб показати — кожен з нас красивий від природи.

Не тільки довгі ноги, а ще і рівні руки: Леся Нікітюк показала, як класно вміє готувати равіолі з лисичками

Леся Нікітюк чудово вміє підтримувати настрій на знімальному майданчику, завдяки чому вона стала улюбленицею мільйонів українців. Але це далеко не всі таланти популярної телеведучої!