Даша Євтух вперше показала обличчя своєї маленької та єдиної донечки: “Моментами мені досі не віриться”

Популярна українська блогерка Даша Євтух вперше показала, як виглядає обличчя її єдиної маленької донечки. Чи схожа дівчинка на свою зіркову матір?

Не дивлячись на те, що Даша Євтух не стала переможницею кулінарного шоу і затрималася на телебаченні недовго, вона виявилася настільки харизматичною учасницею, що одразу запам’яталося публіці, і у короткий термін заробила численну аудиторію, що досі залишається їй вірною.

Цьому посприяло безліч факторів, але здебільшого її відкритість, впевненість в собі небажання прокидатися кимось іншим. Завдяки цьому її досі пам’ятають, люблять, і чекають у різноманітних шоу, хоча на даний момент блогерка зайнята абсолютно іншими справами.

Дарина Євтух показала обличчя своєї доньки

Даша Євтух може стати новою Холостячкою
Дарина Євтух показала обличчя своєї доньки

Так, декілька років тому Даша Євтух вийшла заміж, а незабаром повідомила про те, що вагітна. Після поповнення в родині її контент трохи змінився, давно не було тих самих легендарних розпаковок, і все ж таки нещодавно Даша наважилася на ще одну трансформацію блогу.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона опублікувала свіже фото, на якому показала обличчя своєї донечки вперше.

Для зйомки популярна блогерка обрала білий образ а для маленької донечки Феміди одягла аксесуар на голову у вигляді бантика та в’язаний боді.

“Моє маленьке сонечко. Моментами мені досі не віриться, що я вже стала мамою. Тепер і Даша вже не та, і розпаковка вже не та, і контент трішки змінився. Але ці всі зміни лише на краще, бо життя і час не стоїть на місці. Хочеться для цієї крихітки бути найкращою мамою”

Також красуня-блогерка показала і свого чоловіка, від якого народила малечу. У коментарях публіка одразу ж почала ділитися своїми привітаннями, компліментами, а також приємними враженнями від побаченого.

Даша Євтух — та блогерка, за щастя якої сотні тисяч прихильників дійсно вболівають та радіють. І хто зна, можливо з такою підтримкою вона наважиться на ще одне поповнення вже незабаром.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська показала, що вона робила з розкішним чоловіком: “Він мені підірвав дах”

Красивий, розумний та харизматичний чоловік може звести з розуму практично будь-яку жінку. Особливо коли цей чоловік починає готувати! Саме в компанії такого кавалера провела час Ольга Мартиновська.