“Іван надихає”: 40-річна Катя Осадча показала, як її 7-річний син від Юрія Горбунова перевершує брата Іллю

Молоде покоління неабияк дивує закоренілих зумерів. Вони швидко вчаться та мають дивовижні захоплення. Катерина Осадча переконалася в цьому на власному досвіді.

Відома українська телеведуча Катерина Осадча не звикла приховувати особисте життя. Вона залюбки ділиться подробицями з підписниками та показує, як проводить час з дітьми. Цього разу вона розповіла про нове захоплення 7-річного Івана, яке не на жарт здивувало та викликало гордість у матусі.

У своєму Instagram, Катерина показала, як проводить з синами Міжнародний день захисту дітей. Виявляється телеведуча повела молодших до річки, аби вони спробували себе у водному спорті. Вибір пав на серфінг, а Іван не зміг відмовитися від запропонованої розваги. Хто ж знав, що він досить швидко опанує дошку.

“День захисту дітей. Мої малята вже пірнають в розваги”, – підписала відео Катерина Осадча.

Катерина Осадча показала захоплення свого сина
Катерина Осадча показала захоплення свого сина

На коротких відео можна побачити, як Іван вправно поводиться на дошці. Звісно, без падінь не обійшлося, але нікого не вдається ідеально з першого разу. Помітно, що розвага сподобалася хлопцю. Судячи з коментаря зірки, запал до водного спорту передався йому від матері. Вона дуже горда за свого хлопчика та радіє, що йому по душі запропоноване хобі.

“Іван надихає і собі згадати серф”, – написала телеведуча.

Катерина Осадча показала захоплення свого сина
Катерина Осадча показала захоплення свого сина

Нагадаємо, Катерина Осадча має статус багатодітної матері. їй старший син народжений у шлюбі з депутатом Олегом Поліщуком. Проте життя з народним обранцем не склалося й вони розлучилися. Другим чоловіком зірки став її колега Юрій Горбунов, якому жінка подарувала двох хлопчиків – Івана та Данила. Пара у шлюбі вже сьомий рік та щасливі, що знайшли один одного.

Схожі статті

Поповнення в сім’ї можна не очікувати: 34-річна Надя Дорофєєва показала, чи вагітна таки від Кацуріна

Безліч шанувальників мріють про поповнення у прекрасній парі Міші Кацуріна та Наді Дорофєєвої. Але, схоже, співачка поки не готова стати мамою, на що вона дуже чітко вказує у новій публікації.

Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж за Сергія Притулу: навіть Фреймут і Леся Нікітюк поруч не стоять

Завдяки своїй доброті та порядності, чудовому почуттю гумору та успішності Сергій Притула завжди був одним з найпопулярніших чоловіків України. Та лише двоє жінок змогли достукатися до серця шоумена.