34-річна Надя Дорофєєва показала своє шкільне фото: зірку не впізнати, навіть не намагайтеся

Час невпинно йде і всі ми змінюємося. Зірки не виключення. Надія Дорофєєва показала, як виглядала за шкільною партою, чим неабияк здивувала шанувальників. Впізнати жінку майже неможливо.

Популярна українська артистка Надя Дорофєєва часто ділитися особистим фото. У своєму Instagram, жінка не раз показувала світлини зі свого дитинства та юності. На одній – впізнати жінку просто, а на інших – неначе інша людина.

Цього разу, архівну світлину співачка присвятила до Міжнародного дня захисту дітей. Вона не тільки показала, як виглядала у шкільні роки, а й поділилася своїми думками про безтурботні дитячі роки.

“На фото я. Мені 7. Йду у перший клас і навіть не здогадуюсь, яке життя на мене чекає. А життя воно неймовірне. Воно непередбачуване і цікаве. Воно сповнене надіями і коханням, Розчаруваннями і боротьбою. Воно таке неосяжне… Чи могла я подумати, що зустріну війну.. Я думала, це неможливо”, – написала Надя.

Надя Дорофєєва показала архівне фото зі школи
Надя Дорофєєва показала архівне фото зі школи

Крім того, жінка зазначила, що велика відмінність між тогочасними та сучасними дітьми. А головна відмінність, на жаль, це світ у якому вимушена жити малеча. Спочатку епідемія, тепер війна. Що ще впаде на їх плечі? Надя пишається ними, адже вони значно сміливіші та відважніші, ніж колись була зірка. Такими їх зробила доля. Зірка переконана, що найголовніше наше завдання – підтримати та захистити дітей.

“Весь час згадую те відео з Києва, що облетіло всі пабліки, де купа діточок, клас 1-й чи 2-й, біжать в укриття під звуки вибухів. Наші діти не знають, як це, коли просто вчишся і паришся, чи викличуть тебе сьогодні до дошки, або чи подобаєшся ти хлопчику з паралельного класу. Наші діти інші. Їм довелось бути сильними та сміливими”, – вважає співачка.

Надя Дорофєєва показала архівне фото зі школи
Надя Дорофєєва показала архівне фото зі школи

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.