Григорій Решетнік вразив зізнанням про те, як сильно росте його старший син і показав хлопця: буде велетнем

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік розповів про дорослішання старшого сина. Зірка вразив неймовірними змінами, які відбулися з його первістком.

Григорій нас чуток знає, що таке бути батьком трьох маленьких хлопчиків. Неодноразово вони з дружиною розповідали про те, як справляються з неймовірної кількості енергії, яка накопичується у дітей. І здається неможливим впоратися з цим двом зайнятим людям, і все ж таки у цьому питанні Христина та Григорій не просто дивують, а доводять, що це можливо, і також кожного разу підтверджують свій статус зразкової родини.

І тому зайвий раз стає зрозумілим, чому їх запрошують на програми як експертів у питаннях романтичних та сімейних стосунків. Адже роки йдуть, родина збільшується, а Григорій навіть ніколи не дозволяв собі в ексклюзивних інтерв’ю розповідати про своє романтичне минуле, де ще не було Христини.

Григорій Решетнік розповів про дорослішання старшого сина

Григорій Решетнік показав свою зустріч з дружиною після тривалої розлуки
Григорій Решетнік розповів про дорослішання старшого сина

Іван, Дмитро та Сашко регулярно з’являються на фотографіях у батька та матері на їхніх особистих сторінках соціальній мережі Instagram. Своїх акаунтів у дітей поки що нібито немає. Хоча публіка можливо дечого не знає.

І хоча хлопці прекрасно знають, як розмовляти з аудиторією, і не бояться зайвої уваги до себе, насправді не так вже й багато підписники телеведучого та блогерки знають про їхніх спадкоємців. І нещодавно Григорій вирішив трошки виправити цю ситуацію. Він сфотографував свого старшого сина і розповів про неймовірний прогрес, який відбувся у нього, як етап дорослішання.

У хлопчика надзвичайним чином збільшився зріст, а також розмір ноги. У свої 11 років хлопчик має 37-й розмір. На кадрах помітно, що юнак високий, і буде ще вищим.

Григорій Решетнік розповів про дорослішання старшого сина

Тож незабаром родина зможе похизуватися старшим сином, який матиме прекрасні фізичні дані і для спорту, і для сцени, тощо.

До речі, хлопчик також за світив свою модну футболку від бренду Burberry. На ногах у дитини класичні кросівки від компанії Adidas.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.