Григорій Решетнік вразив зізнанням про те, як сильно росте його старший син і показав хлопця: буде велетнем

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік розповів про дорослішання старшого сина. Зірка вразив неймовірними змінами, які відбулися з його первістком.

Григорій нас чуток знає, що таке бути батьком трьох маленьких хлопчиків. Неодноразово вони з дружиною розповідали про те, як справляються з неймовірної кількості енергії, яка накопичується у дітей. І здається неможливим впоратися з цим двом зайнятим людям, і все ж таки у цьому питанні Христина та Григорій не просто дивують, а доводять, що це можливо, і також кожного разу підтверджують свій статус зразкової родини.

І тому зайвий раз стає зрозумілим, чому їх запрошують на програми як експертів у питаннях романтичних та сімейних стосунків. Адже роки йдуть, родина збільшується, а Григорій навіть ніколи не дозволяв собі в ексклюзивних інтерв’ю розповідати про своє романтичне минуле, де ще не було Христини.

Григорій Решетнік розповів про дорослішання старшого сина

Григорій Решетнік показав свою зустріч з дружиною після тривалої розлуки
Григорій Решетнік розповів про дорослішання старшого сина

Іван, Дмитро та Сашко регулярно з’являються на фотографіях у батька та матері на їхніх особистих сторінках соціальній мережі Instagram. Своїх акаунтів у дітей поки що нібито немає. Хоча публіка можливо дечого не знає.

І хоча хлопці прекрасно знають, як розмовляти з аудиторією, і не бояться зайвої уваги до себе, насправді не так вже й багато підписники телеведучого та блогерки знають про їхніх спадкоємців. І нещодавно Григорій вирішив трошки виправити цю ситуацію. Він сфотографував свого старшого сина і розповів про неймовірний прогрес, який відбувся у нього, як етап дорослішання.

У хлопчика надзвичайним чином збільшився зріст, а також розмір ноги. У свої 11 років хлопчик має 37-й розмір. На кадрах помітно, що юнак високий, і буде ще вищим.

Григорій Решетнік розповів про дорослішання старшого сина

Тож незабаром родина зможе похизуватися старшим сином, який матиме прекрасні фізичні дані і для спорту, і для сцени, тощо.

До речі, хлопчик також за світив свою модну футболку від бренду Burberry. На ногах у дитини класичні кросівки від компанії Adidas.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.