У 38-річної Даші Астаф’євої з’явилася дитина і співачка не приховує поповнення: “За тиждень дуже підріс”

Коли поруч з'являється маленьке життя, таке тендітне та беззахисне, то неможливо не відчувати до нього любові. Саме так сталося і у житті Даші Астаф'євої, яка навіть не думала про поповнення в сім'ї.

Українська співачка та модель Даша Астаф’єва відома не лише своєю красою, але і неймовірною добротою. Саме цим вона вкотре розчулила своїх підписників, присвятивши новий пост Міжнародному дню захисту дітей.

Ні, власної малечі зірка поки не має. Але вона проявила доброту до галки, яка випала з гнізда. Бувши зовсім малим, пташеня ще не вміє літати, тому шансів вижити без допомоги людини у неї було мало. Тому Даша забрала бідолаху додому.

“За тиждень дуже підріс, навчився самостійно їсти та пити, а вчора полетів. В сенсі почав літати”, — ділиться знаменитість успіхами Патріка (так Астаф’єва назвала птаха)

Даша Астаф'єва розповіла, як врятувала маленьке пташеня
Даша Астаф’єва розповіла, як врятувала маленьке пташеня

Це не перший випадок, коли Астаф’єва демонструє свою турботу про тварин. Вона відома своєю активною участю у волонтерській діяльності та допомозі безпритульним тваринам. Її профіль рясніє фотографіями з домашніми улюбленцями.

Нагадаємо, що у Астаф’євої є кілька собак. Зірка неодноразово наголошувала, що тварини займають особливе місце у її житті та допомагають їй знаходити натхнення і радість навіть у найважчі часи.

Даша Астаф'єва розповіла, як врятувала маленьке пташеня
Даша Астаф’єва розповіла, як врятувала маленьке пташеня

Щодо особистого життя, то Даша ділиться ним дуже неохоче. Знаменитість пригадує попередні романи та проблеми в них через надмірну публічність. Щоразу, коли Астаф’єва розповідала про своїх коханих, з ними одразу виникали труднощі.

Співачка відзначає, що завжди знайдуться недоброзичливі користувачі, які почнуть говорити неприємні речі про її нового обранця, якого вони, буцімто, добре знають. Тому про нинішнього коханого Даші відомо лише те, що він молодший за неї на 10 років та у всьому поводиться, як справжній джентльмен.

Наразі статус стосунків Астаф’євої невідомий. Хоча з’являлися чутки відо Богдана Беспалова щодо весілля знаменитості із турботливим, заможним та молодим хлопцем, але підтвердження цьому наразі немає.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська показала, що вона робила з розкішним чоловіком: “Він мені підірвав дах”

Красивий, розумний та харизматичний чоловік може звести з розуму практично будь-яку жінку. Особливо коли цей чоловік починає готувати! Саме в компанії такого кавалера провела час Ольга Мартиновська.