Онучка Софії Ротару показала, як їй вдається залишатися стрункою: на тарілці лише помідори, ще й крихітні

У легендарної української виконавиці Софії Михайлівни Ротару є онучка-модель, яка завжди дивує своєю фантастичною стрункістю. Виявляється, за це доводиться платити.

Так, красуня Соня Євдокименко завжди дивувала публіку своєю надзвичайною зовнішню. Прекрасно зрозуміло, від кого вона успадкувала ці дані: дівчині пощастило їх отримати і від бабусі Софії Михайлівни, і від матері Світлани.

Свого часу дівчина спробувала себе у професії співачки, але швидко зрозуміла, що це не її шлях. Натомість, вона обрала бути моделлю. Спочатку дівчина проживала у Франції, потім у Великобританії, згодом перебралася до Сполучених Штатів Америки, звідки регулярно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри зі своєю участю.

Онучка Софії Ротару показала, як виглядає її раціон

Софія Євдокименко
Онучка Софії Ротару показала, як виглядає її раціон

Звичайно, на руку такої красуні претендують багаті та знамениті чоловіки. Але ставати чиєюсь дружиною вона не поспішає.

Зараз Соня вчиться на дизайнера і опановує сферу моди. Примітно, що у Євдокименко не тільки від природи гарна зовнішність, але й неозброєним оком помітно, що вона дуже слідкує за собою. Зокрема за своїми стрункістю та фізичними даними.

І вже не секрет, завдяки чому Євдокименко вдається підтримувати надзвичайно тонку талію. Так, нещодавно вона опублікувала у своєму блозі свіжий кадр, на якому показала тарілку зі своїм салатом. А у салаті лише помідори, які зверху ледь прикриті зеленню.

 Онучка Софії Ротару показала, як виглядає її раціон

До того ж помідори виявилися надзвичайно маленькими, і судячи з цього, сорту черрі.

Примітно, що колись мережу облетіла новина про помідорну дієту, яка ледь не довела одну з сестер Олсен. Дівчина опублікувала у своєму блозі на той момент фотографію свого обіду: помідор та пляшку мінералки. Невдовзі після публікації даного кадру дівчина потрапила до лікарні з виснаженням організму.

Олсен на той момент намагалася позбавитися зайвої ваги, активно займалася у тренажерному залі і дотримувалася суворої дієти.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.