Григорій Решетнік показав малесеньку “сестру” для трьох своїх синів: “Таку принцесу готові носити на руках”

Популярний український телеведучий та зірка СТБ Григорій Решетнік показав, як його сини радіють можливості стати братами маленькій дівчинці.

Неодноразово Григорій та Христина говорили про те, що вони готові до поповнення в сім’ї. І мало того, вже обговорила це питання разом зі своїми синами. Не дивлячись на те, що родина вже багатодітна, хлопчики поставилися до цієї ідеї з великим ентузіазмом, і абсолютно впевнені у тому, що не проти мати ще братика чи сестричку.

Вперше подібне питання піднялося після 2022 року, коли стало відомо, що велика кількість українських діток потребують турботи та піклування. І звичайно, зіркові сім’ї подали приклад усім іншим та почали активно цікавитися можливістю стати прийомними батьками.

Христина та Григорій заявили не тільки про бажання також долучитися до цієї ініціативи, але висловили свою готовність взяти одразу декілька дітей, адже сестер та братів як правило на розлучаються, а тому шукають для них сім’ї, де тато та мама будуть готові попіклуватися одразу декількох діток. Вчора з це як правило процес усиновлення для них ускладнений, адже багато хто боїться, що не впорається з одним малюком, а часом їх буває і двоє, і троє.

Григорій Решетнік показав, як сильно його син хоче мати сестричку

Григорій Решетнік зізнався, що планує з дружиною усиновити дітей
Григорій Решетнік показав, як сильно його син хоче мати сестричку

За ці 2 з половиною роки насправді мало що змінилося, і Григорій та Христина так і не втілили в життя свої плани, хоча продовжують говорити про можливе поповнення.

Втім, нещодавно телеведучий показав на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що його хлопчики насправді не просто прекрасні потенційні брати, але неймовірні джентельмени. Зокрема користувачка похвалилася, що її дочка побувала у компанії одного з братів Решетніків.

За її словами, зіркові батьки виховали неймовірного юнака, який дуже дбайливо поставився до своєї “сестрички” по майданчику.

Григорій Решетнік показав, як сильно його син хоче мати сестричку

У відповідь Григорій написав, що таку принцесу вони готові носити на руках. Судячи з усього, користувачка має можливість подружитися з зірковим сімейством, якщо вже це не зробила. А от хлопчики показали, що для майбутньої сестрички вже готові найкращі в світі брати.

Схожі статті

Народила третього та знову вагітна: Джамала розповіла, з чим мала справу у перші місяці виношування дитини

Перші місяці вагітності для багатьох жінок є найскладнішими. Особливо коли доводиться проходити через усе в непростих умовах, в яких живе країна. І Джамала є однією із таких молодих матусь.