Екзотика та й годі: донька Олі Полякової показала свого кота, з яким разом засмагає на шезлонгах (ФОТО)

Літо, свіже повітря, тепле сонце — те, що не може не приносити задоволення. Особливо, коли поруч приємна компанія! Кадрами із такого відпочинку поділилася з шанувальниками красуня Маша Полякова.

19-річна Маша Полякова — практично повна копія своєї зіркової матусі. Відрізнити їх можна хіба що за кольором волосся, який у дівчини рудий. Увага до доньки зіркової співачки була прикована із самого дитинства, тому вона вже зібрала пристойну базу прихильників. Звісно, як і будь-яка відома красуня, Маша має хейтерів, але завдяки своїй епатажній мамі вона чудово вміє справлятися з їхнім тиском.

Маша Полякова під час інтерв'ю. Джерело: YouTube-канал Люкс ФМ
Маша Полякова під час інтерв’ю. Джерело: YouTube-канал Люкс ФМ

Сьогодні донька Полякової має сотні тисяч підписників на свої соціальні мережі. Це дозволяє їй не тільки ділитися із фанатами своїми думками чи новими фото, але й заробляти пристойні гроші. Наразі доходи Маші перевищують 100 тисяч гривень на місяць, що дозволяє їй бути практично повністю незалежною від батьків.

Юна зірка дуже активна в соціальних мережах. Вона часто публікує фото з собою і мамою. Також в кадрі Маша часто з’являється з коханим хлопцем Ромою та своєю сестрою. Домашні улюбленці — не часті гості на сторінці дівчини, а тому кожна поява з ними дуже цікава.

Донька Олі Полякової показала свого домашнього улюбленця
Донька Олі Полякової показала свого домашнього улюбленця

Цього разу Марія показала, як засмагає зі своїм котом породи сфінкс. А у репості сторіс від Олі можна було також побачити, як вони зіркові дочка та мама разом читають книги, лежачи на шезлонгах.

Творчий шлях Марії Полякової

Свої таланти дівчина почала проявляти ще в дитинстві. Маша навчалася в Україні, але після 24 лютого переїхала спочатку до Франції, а потім до Великобританії, де вступила до престижного ВУЗу. Попри успіхи в студентстві, донька Полякової вирішила повернутися в Україну і вступити до музичної академії в Києві.

Маша Полякова під час виступу зі своїм гуртом
Маша Полякова під час виступу зі своїм гуртом

Окрім навчання дівчина також займається розвитком власного гурту “ШВИ”. У колективу вже було кілька виступів, які позитивно були прийняті публікою. Але найбільше уваги Маша приділяє саме блогерству та проведенню стрімів.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська показала, що вона робила з розкішним чоловіком: “Він мені підірвав дах”

Красивий, розумний та харизматичний чоловік може звести з розуму практично будь-яку жінку. Особливо коли цей чоловік починає готувати! Саме в компанії такого кавалера провела час Ольга Мартиновська.