Екзотика та й годі: донька Олі Полякової показала свого кота, з яким разом засмагає на шезлонгах (ФОТО)

Літо, свіже повітря, тепле сонце — те, що не може не приносити задоволення. Особливо, коли поруч приємна компанія! Кадрами із такого відпочинку поділилася з шанувальниками красуня Маша Полякова.

19-річна Маша Полякова — практично повна копія своєї зіркової матусі. Відрізнити їх можна хіба що за кольором волосся, який у дівчини рудий. Увага до доньки зіркової співачки була прикована із самого дитинства, тому вона вже зібрала пристойну базу прихильників. Звісно, як і будь-яка відома красуня, Маша має хейтерів, але завдяки своїй епатажній мамі вона чудово вміє справлятися з їхнім тиском.

Маша Полякова під час інтерв'ю. Джерело: YouTube-канал Люкс ФМ
Маша Полякова під час інтерв’ю. Джерело: YouTube-канал Люкс ФМ

Сьогодні донька Полякової має сотні тисяч підписників на свої соціальні мережі. Це дозволяє їй не тільки ділитися із фанатами своїми думками чи новими фото, але й заробляти пристойні гроші. Наразі доходи Маші перевищують 100 тисяч гривень на місяць, що дозволяє їй бути практично повністю незалежною від батьків.

Юна зірка дуже активна в соціальних мережах. Вона часто публікує фото з собою і мамою. Також в кадрі Маша часто з’являється з коханим хлопцем Ромою та своєю сестрою. Домашні улюбленці — не часті гості на сторінці дівчини, а тому кожна поява з ними дуже цікава.

Донька Олі Полякової показала свого домашнього улюбленця
Донька Олі Полякової показала свого домашнього улюбленця

Цього разу Марія показала, як засмагає зі своїм котом породи сфінкс. А у репості сторіс від Олі можна було також побачити, як вони зіркові дочка та мама разом читають книги, лежачи на шезлонгах.

Творчий шлях Марії Полякової

Свої таланти дівчина почала проявляти ще в дитинстві. Маша навчалася в Україні, але після 24 лютого переїхала спочатку до Франції, а потім до Великобританії, де вступила до престижного ВУЗу. Попри успіхи в студентстві, донька Полякової вирішила повернутися в Україну і вступити до музичної академії в Києві.

Маша Полякова під час виступу зі своїм гуртом
Маша Полякова під час виступу зі своїм гуртом

Окрім навчання дівчина також займається розвитком власного гурту “ШВИ”. У колективу вже було кілька виступів, які позитивно були прийняті публікою. Але найбільше уваги Маша приділяє саме блогерству та проведенню стрімів.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.