Сімейна нарада, але не з Ольгою Мартиновською: Володимир Ярославський показав, з ким проводить ранок

Знаменитий український шеф-кухар Володимир Ярославський показав, якими бувають його ранки вдома. Виявляється, зірка їх проводить не в самотності.

Певний період часу публіка підозрювала, що Володимир Ярославський може перебувати в романі колегою Ольгою Мартиновською. Ба більше, у цьому фанати були майже впевнені.

Як то кажуть диму без вогню не буває, а зірки постійно влаштовували спільні фотосесії, на яких поводилися, наче пара, фліртували під час зйомок кулінарної програми, світилися разом в місті, часто проводили разом час.

Все складалося у картину, в якій вони або надзвичайно близькі друзі, або насправді коханці. І як виявилося, перший варіант був правдивим, адже нещодавно Мартиновська зізналася, що вступила в стосунки з іншим.

Суддя “МастерШеф” Володимир Ярославський показав голову родини

Ярославський показав інтер'єр ресторану у Празі
 Володимир Ярославський показав голову родини

Але у той самий час публіка помітила, що і співпрацю вона розпочала вже не з Ярославським, а з Ектором, що можу говорити про охолодження стосунків між колегами.

Так чи інакше, за офіційною версією, Володимир Ярославський увесь цей час був холостяком. При цьому знаменитість неодноразово давав ексклюзивні коментарі на рахунок особистого життя і зізнавався, що створювати сімʼю не поспішає.

Володимир Ярославський показав голову родини. Скріншот особистої сторінки зірки

Складається враження, що шеф-кухар зовсім не сімейна людина. Але і це не зовсім правда. Нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показав, як проводить свої ранки вдома. І виявляється, що родина завжди з ним поруч, хоч і по онлайн-зв’язку. Так, поки Ярославський займався полуницею на кухні, він також розмовляв з батьком.

За його словами, це була так звана сімейна нарада. Але що саме обговорювали чоловіки досі залишається загадкою. І хоча Володимир неодноразово показував свою кухню, адже це головне місце його роботи, фанати отримали ще один ексклюзивний шанс добре розгледіти інтер’єр його будинку.

Схожі статті