Ольга Мартиновська показала, як виглядає її донька-мотиватор: носила її під серцем, коли заміж виходила

Діти є джерелом щастя для своїх батьків. Ольга Мартиновська поділилася фото своєї донечки Віри та розповіла, як безмежна любов до неї щоденно допомагає зберегти мотивацію та позитивний настрій.

Ольга Мартиновська, відома українська шеф-кухарка і суддя проєкту “МастерШеф”, поділилася новими кадрами з донькою, які викликали захоплення її шанувальників. У своєму пості Ольга написала, що Віра є її головним мотиватором і нескінченним джерелом сили. На серії зворушливих фото та відео можна побачити, як щаслива мама обіймає донечку, і як вони весело вони проводять час разом.

Ольга Мартиновська показала доньку і розповіла про своє щастя
Ольга Мартиновська показала доньку і розповіла про своє щастя

Віра для Ольги завжди була центром всесвіту. В одному з інтерв’ю Мартиновська зізналася, що, попри труднощі в особистому житті, донька завжди давала їй сили рухатися вперед і досягати нових висот. Мартиновська зізнається, що саме заради Віри вона прагне стати кращою версією себе кожного дня.

Дружба з колишнім чоловіком заради щастя дочки

З колишнім чоловіком Іваном Кобцем телезірка познайомилася на роботі, коли Ольга була кухарем, а хлопець працював барменом і баристою. Їхні стосунки почалися пристрасно й у 2015 році, коли Мартиновська вже була вагітна Вірою, пара одружилася. Але з часом Ольга та Іван помітили, що поступово віддаляються одне від одного.

Ольга Мартиновська показала доньку і розповіла про своє щастя
Ольга Мартиновська показала доньку і розповіла про своє щастя

Остаточно подружжя розлучилося у 2020 році. Як зазначила Ольга в одному з інтерв’ю, вони були молоді та недосвідчені, тому не змогли вчасно розв’язати проблеми, що виникали у їхніх стосунках, що й призвело до провалу у шлюбі. Але після розлучення Мартиновська зберігає дружні стосунки з колишнім чоловіком заради доньки.

Нові стосунки з урахуванням помилок минулого

Нещодавно Ольга зізналася, що знову знайшла кохання. Її новий обранець старший за неї на 17 років і високого зросту, що завжди було важливо для шеф-кухарки. Ольга не розкриває деталей, але зазначає, що ці стосунки для неї дуже важливі та цінні. Вона відчуває себе щасливою і нарешті закоханою за багато років. Її новий партнер розуміє і підтримує її, і це дає їй впевненість у майбутньому​.

Ольга Мартиновська показала доньку і розповіла про своє щастя
Ольга Мартиновська показала доньку і розповіла про своє щастя

Нагадаємо, що тривалий час Ольгу пов’язували романтичними стосунками із колегою по “МастерШефу” Володимиром Ярославським. Публікацією досить ніжних фото разом кухарі лише підігрівали цікавість публіки. Але Мартиновська відзначає, що вони з Вовою завжди були виключно хорошими друзями.

Схожі статті

Інші люди без макіяжу: фото Тіни Кароль, Олі Полякової, Злати Огнєвіч та інших співачок викликали фурор

Соціальні мережі та інтернет загалом часто створюють хибні стандарти краси. Тому українські зірки все частіше демонструють себе без макіяжу, щоб показати — кожен з нас красивий від природи.

Не тільки довгі ноги, а ще і рівні руки: Леся Нікітюк показала, як класно вміє готувати равіолі з лисичками

Леся Нікітюк чудово вміє підтримувати настрій на знімальному майданчику, завдяки чому вона стала улюбленицею мільйонів українців. Але це далеко не всі таланти популярної телеведучої!