Олександр Пономарьов знову показався з “тією самою”: справжня цивільна дружина зірки не Марія Яремчук?

Декілька років тому стало відомо, що Олександр Пономарьов давно не самотній, і не холостяк. Його колишня дружина розповіла про нову обраницю.

Але жодних деталей про їхні стосунки вона не розповіла. І хіба що зазначила, що вони не перебувають в офіційному шлюбі. Мовляв, у обраниці зірки статус співмешканки. При цьому вона вже стала повноцінною мачухою для їхнього спільного сина Олександра. Саме тоді Вікторія Мартинюк і розповіла, що навчає свого спадкоємця з повагою ставитися до коханої свого батька, і шанобливо відноситися до її прохань.

Як відомо, часто у жінок можуть не складатися стосунки з дітьми їхніх обранців від попередніх стосунків, але Вікторія Мартинюк дала зрозуміти, що також докладає зусиль, аби в родині панувала гармонія.

Олександр Пономарьов показав, як проводить час з близькою йому жінкою

Сергій Перман розповів, як Олександр Пономарьов приревнував його до Мозгової
 Олександр Пономарьов показав, як проводить час з близькою йому жінкою

Деякий час публіка вважала, що цивільною дружиною Олександра Пономарьова дійсно може бути Марія Яремчук. Таке враження склалося через хронологію подій: спочатку Олександр та Марія Назарівна почали співати в дуеті, потім пішли чутки про їхній роман, і співак навіть їх начебто підтвердив, що згодом перевів у жарт, а через декілька місяців Яремчук заявила про те, що завершує музичну кар’єру і припиняє бути публічною людиною.

Після цього від неї не було жодних новин, але Олександр Пономарьов активно проявлявся на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, коментуючи її публікації. Окрім того, стало відомо, що Марія Яремчук знайшла своє кохання, а нещодавно навіть народила.

 Олександр Пономарьов показав, як проводить час з близькою йому жінкою

Тим не менш, за увесь цей час було-б більш логічно, якби до мережі потрапили хоча б якісь знімки, на яких Олександр та Марія засвітилися разом. Але так склалося, що подібного матеріалу просто не існує.

 Олександр Пономарьов показав, як проводить час з близькою йому жінкою

Натомість Олександр Пономарьов нещодавно оприлюднив у своєму мікроблозі знову пост разом з користувачкою, яка підписана в Інстаграм як “я та сама”.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.