Олександр Пономарьов знову показався з “тією самою”: справжня цивільна дружина зірки не Марія Яремчук?

Декілька років тому стало відомо, що Олександр Пономарьов давно не самотній, і не холостяк. Його колишня дружина розповіла про нову обраницю.

Але жодних деталей про їхні стосунки вона не розповіла. І хіба що зазначила, що вони не перебувають в офіційному шлюбі. Мовляв, у обраниці зірки статус співмешканки. При цьому вона вже стала повноцінною мачухою для їхнього спільного сина Олександра. Саме тоді Вікторія Мартинюк і розповіла, що навчає свого спадкоємця з повагою ставитися до коханої свого батька, і шанобливо відноситися до її прохань.

Як відомо, часто у жінок можуть не складатися стосунки з дітьми їхніх обранців від попередніх стосунків, але Вікторія Мартинюк дала зрозуміти, що також докладає зусиль, аби в родині панувала гармонія.

Олександр Пономарьов показав, як проводить час з близькою йому жінкою

Сергій Перман розповів, як Олександр Пономарьов приревнував його до Мозгової
 Олександр Пономарьов показав, як проводить час з близькою йому жінкою

Деякий час публіка вважала, що цивільною дружиною Олександра Пономарьова дійсно може бути Марія Яремчук. Таке враження склалося через хронологію подій: спочатку Олександр та Марія Назарівна почали співати в дуеті, потім пішли чутки про їхній роман, і співак навіть їх начебто підтвердив, що згодом перевів у жарт, а через декілька місяців Яремчук заявила про те, що завершує музичну кар’єру і припиняє бути публічною людиною.

Після цього від неї не було жодних новин, але Олександр Пономарьов активно проявлявся на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, коментуючи її публікації. Окрім того, стало відомо, що Марія Яремчук знайшла своє кохання, а нещодавно навіть народила.

 Олександр Пономарьов показав, як проводить час з близькою йому жінкою

Тим не менш, за увесь цей час було-б більш логічно, якби до мережі потрапили хоча б якісь знімки, на яких Олександр та Марія засвітилися разом. Але так склалося, що подібного матеріалу просто не існує.

 Олександр Пономарьов показав, як проводить час з близькою йому жінкою

Натомість Олександр Пономарьов нещодавно оприлюднив у своєму мікроблозі знову пост разом з користувачкою, яка підписана в Інстаграм як “я та сама”.

Схожі статті

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.