Заради неї виїхав із Росії: Гросу та Полянський засвітилися в США – таємниця розкрита

Співачка Аліна Гросу опублікувала цікаве відео, де з'явилася разом із російським актором Романом Полянським, з яким їй приписують друге заміжжя. Це вже друга поява пари на публіці.

Наприкінці лютого 2024 року популярна українська співачка Аліна Гросу, яка переїхала до Америки, оголосила, що вдруге вийшла заміж. І хоча співачка ретельно приховувала обличчя та ім’я свого обранця, незабаром у Мережі почали поширюватися чутки, що це може бути російський актор Роман Полянський, з яким артистка мала роман ще до початку війни.

Аліна Гросу розкрила особистість свого другого чоловіка

Про це свідчать і деякі факти, які Гросу встигла розповісти про загадкового чоловіка. Наприклад, те, що він іноземець, але дуже добре розуміє українську мову, що його професія пов’язана із творчістю та кіно. Також Аліна зізналася, що коханий постійно супроводжує її на концертах та різні заходи. Фінальним акордом стала фотографія, яка з’явилася на сторінці посла з прав людини в ООН Сіми Каретної, де Гросу і Полянський позували разом на званій вечері у мера Нью-Йорка.

Аліна Гросу підтвердила чутки про шлюб із Романом Полянським
Аліна Гросу підтвердила чутки про шлюб із Романом Полянським

Мало того, у коментарі глава з дипломатії та переговорів США у G100 називає його “супутником Аліни Гросу у житті”.

Аліна Гросу підтвердила чутки про шлюб із Романом Полянським
Аліна Гросу підтвердила чутки про шлюб із Романом Полянським

Зазначимо, що на сторінці співачки цих фотографій немає. Натомість з’явилися інші цікаві кадри, після яких вже точно можна зробити висновок, що українську співачку та російського актора, як і раніше, пов’язують пристрасні почуття.

Так, напередодні Аліна Гросу оприлюднила відео на нову версію пісні “Брудні танці”, де танцює та цілує у губи чоловіка, який дуже нагадує зі спини Романа Полянського.

До речі, у російськомовній версії кліпу також знімався російський актор. Масла у вогонь підлив коментар, який залишила під публікацією артистка:

“Потанцюй зі мною знов, цілуй мене”, – написала Аліна.

Ймовірно, після того, як Сіма Каретна оприлюднила фото, які відразу розлетілися в Мережі, приховувати чоловіка для Аліни Гросу вже немає сенсу. Нагадаємо, що давній друг родини співак Павло Зібров ще на початку війни проговорився, що Гросу та російський актор Роман Полянський досі разом.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.