Був зрадником, став чоловіком мрії: Арсен Мірзоян підготувався до повернення Тоні Матвієнко з США до України

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко показала зустріч зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном після подорожі. Артист показав, як кохає обраницю.

Впродовж двох років Арсен Мірзоян майже немає можливості виїхати за кордон. Хоча декілька поїздок він все ж таки організував. Всі вони відбувалися у рамках благодійних концертів та гастролей, в результаті чого йому вдавалося все ж таки в декілька разів вибратися до Великобританії та побачитися зі своєю дружиною та донькою.

Однак, за останній рік, коли не знаходилося приводу зробити це, Арсен не виїжджав. Тим паче, що настрій публіки серйозно змінюється, і до артистів виникають постійні питання щодо їхньої любові подорожувати під час таких подій в Україні.

Тоня Матвієнко показала зустріч з Арсеном Мірзояном після розлуки

Тоня Матвієнко у напівпрозорій білизні показала, як її кохає Мірзоян у ліжку
Тоня Матвієнко показала зустріч з Арсеном Мірзояном після розлуки

Тож свою останню подорож Тоня Матвієнко організувала самостійно. Так, нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилися нові публікації, на яких вона показала, як відпочиває у Філадельфії. Але довго без чоловіка в Америці вона не була.

Вже через декілька днів стало відомо, що співачка повертається на батьківщину. Зокрема Арсен опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram букет квітів, який підготував для зустрічі з дружиною.

Тоня Матвієнко показала зустріч з Арсеном Мірзояном після розлуки. Скріншот особистої сторінки зірки

Примітно, що рік тому Тоня Матвієнко розповідала про кризу в стосунках та зізналася, що Арсен Мірзоян не приділяв їй знаки уваги. Однак пара змогла подолати кризу і швидко надолужила втрачене.

Судячи з усього, Арсен Мірзояном помилки і показує своїй коханій, як сильно він її цінує та чекає.

Нагадуємо, що півроку тому родина пережила велику трагедію: Тоня Матвієнко втратила свою матір Ніну Митрофанівну. Пізніше з’ясувалося, що артистка хворіла на рак. Попри це вона постійно виступала, гастролювала і брала активну участь у житті країни.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.