Донька Ірини Горової відгуляла тихе весілля і показала нареченого-іноземця: вітчима Потапа не покликали

Єдина дочка знаменитої української продюсерки Ірини Горової та падчерка Потапа Наталія показала ексклюзивні кадри зі свого весілля з іноземцем. Як це було?

Про весілля Наталки Горової стало відомо ще рік тому. Її матір Ірина розповіла, що виявляється дочка припинила з’являтися на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram регулярно, як це було раніше, тому що в неї розпочалося абсолютно окреме самостійне життя.

Дівчина знайшла своє щастя з коханим чоловіком і вельми швидко вийшла за нього заміж. При цьому ніяких кадрів з весілля не було. Так само сім’я приховувала особистість чоловіка. Декілька разів молодята приїжджали до України, і Ірина навіть намагалася все ж таки показати красеня, з яким зв’язала своє життя Наталія, але хлопець виражав небажання ставати публічною людиною.

І все ж таки, врешті-решт, публіка побачила весільні знімки. Так, у своєму мікроблозі Ірина опублікувала свіжі кадри, на яких показала камерне торжество, що влаштували молоді люди.

Донька Ірини Горової показала своє весілля з обранцем-іноземцем

 Донька Ірини Горової показала своє весілля з обранцем-іноземцем

У якості весільної сукні Наталія обрала шовковий білий наряд. Фото нареченої не було. Власне, як і укладання. Горова вирішила зробити свій образ невимушеним та простим. У якості весільного букету дівчина обрала білосніжні еустоми та гортензію, що говорить про свіжість кадрів. Зараз якраз сезон даних квітів.

Наречений був у простому офіційному образі. Помітно, що хлопець молодий, має світле волосся та шкіру. Однак, обличчя він здебільшого відвертав від камери, тому розгледіти його майже неможливо.

Відомо, що зараз пара проживає у Польщі. Наталія Горова продовжує працювати за своєю спеціальністю і просувається кар’єрою маркетолога. Чим займається її коханий чоловік достеменно невідомо.

На кадрах засвітилися і матір нареченої, і рідний брат Андрій, і навіть бабуся. А от вітчима Потапа не було. І судячи з усього, чоловік не мав приходити на дане торжество. Так само не було помітно і Юрія Горового. Зважаючи на ці фактори, складається враження, що весілля зіграли за кордоном.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.