Екс-чоловік Ані Лорак знову став холостяком і зробив презент самій Ірині Білик: діва оцінила увагу Мурата

Ірина Білик показала подарунок, який отримала від Мурата Налчаджиоглу. Колишній чоловік Ані Лорак не залишив без уваги навіть легендарну артистку.

Неодноразово Мурата звинувачували у тому, що він нібито зловживав багатством та популярністю своєї колишньої дружини, і згодом використав усі ці привілеї. З’являлася інформація, що нібито ніякого бізнесу у Мурата в Туреччині не було. Мовляв, знайшов собі багато співачку і одразу піднявся наверх.

Сам підприємець ніколи даних чуток не коментував. Однак дійсно саме у шлюбі з Кароліною в нього з’явилися і ресторани, і позиція у косметичній компанії. А нібито до цього в нього не було ніякого турагентства, а він був менеджером. Наскільки усе це правда залишається загадкою.

Адже так само Богдан Беспалов розповідав, що і сам Мурат насправді не такий вже і простий. Мовляв, являється спадкоємцем дуже багатої сім’ї, а тому з легкістю міг отримати серце Кароліни. І мовляв, сама співачка не настільки проста, щоб зв’язуватися зі звичайним менеджером, і прекрасно розуміла, хто він.

У цьому сюжеті скандальний блогер розповів, що бізнесмен почувається розслаблено саме тому, що в нього є потужний тил, і ніколи не було тривоги за майбутнє.

Ірина Білик показала подарунок, який отримала від Мурата Налчаджиоглу

Ірина Білик вразила кардинальною зміною стилю
Ірина Білик показала подарунок, який отримала від Мурата Налчаджиоглу

Попри те, що у Мурата дійсно велика та хороша сім’я, він все ж таки обрав для життя Україну. І навіть допоміг перебратися сюди своїм сестрам, які займаються рестораном турецької кухні.

Мурат тим часом вже декілька разів намагався налагодити особисте життя і для цього обирав саме українок, а не своїх співвітчизниць. Минулого року він розлучився з Лілією Реус, а потім розстався із Анастасією Фоксі.

Та судячи з усього, в нього ніколи не буде проблем з жіночою увагою, адже Мурат має зв’язки з найвідомішими, і найкрасивішими представницями прекрасної статі.

Ірина Білик показала подарунок, який отримала від Мурата Налчаджиоглу

Наприклад, нещодавно Ірина Білик похизувалася маленьким президентом, який отримала від турецького бізнесмена. Зроблено це було у рамках маркетингової кампанії компанії Farmasi. Як завжди знаменитості отримали свою порцію косметики. Звичайно, абсолютно безкоштовно. Аби знаменитості змогли спробувати продукцію, і також прорекламувати її за можливості.

Схожі статті

Зробити брови, як раз плюнути: 45-річна Оля Полякова показала, чим заміняє гель для брів — дешево й сердито

Мрієте про брови, як в Олі Полякової? Звісно, можна бігти до магазину за дуже дорогим гелем, щоб досягти бажаного результату. А можна скористатися порадою самої Олі, зекономивши час та гроші.

Сталося на вулиці із самого ранку: 36-річна Леся Нікітюк довела, що критика в інтернеті — це не найгірше

Смачний сніданок на свіжому повітрі в чудовій компанії. Що може піти не так? Леся Нікітюк вирішила на власному прикладі продемонструвати, що неприємні сюрпризи можуть з'явитися дуже неочікувано.

Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж Андрія Доманського вперше: вона як сестра-близнючка Лідії Таран

Андрій Доманський — багатодітний батько, який дуже любить своїх дітей. Таку ж сильну любов він дарував жінкам, які народили йому нащадків. А за життя 49-річний телеведучий був у 3 різних шлюбах!

“Дзвінок в Обленерго”: мама Сердючки Інна Білоконь показала, чим закінчилася авантюра її полтавської мами

Сьогодні навіть люди, які ніколи не цікавилися тим, хто постачає їм електроенергію, чудово знають контакти свого обленерго. Але Інна Білоконь показала, як важко буває зв'язатися зі спеціалістом.

Від співачок на сцені в реальному часі “втекли” сукні: нікому не перевершити Кароль, Полякову і Каменських

Виступ перед великою аудиторією зазвичай планується заздалегідь. Та живий захід часто приносить "сюрпризи": обладнання не працюватиме, помічники запізняться чи навіть сукня вирішить, що з неї досить!