“Дід забув таблетки випити”: 43-річного Потапа знову накрило хвилею хейту через дивну поведінку співака

Знаменитий український співак і продюсер Олексій Потапенко потрапив в чергову скандальну ситуацію. Шанувальники закликають відписатися від сторінки артиста.

Потап, відомий український репер і продюсер, вкотре опинився в центрі уваги через свої нестандартні вчинки. Нещодавній його допис, в якому він позує у футболці з власним зображенням і новим прізвиськом “Сеньйор Потапенко”, викликав бурхливу реакцію серед користувачів. 43-річного артиста знову різко розкритикували, а деякі коментатори навіть написали, що він забув випити таблетки та запропонували влаштувати масову відписку від сторінки репера через його самозакоханість.

Потап показав свою нову футболку та надмірну самозакоханість
Потап показав свою нову футболку та надмірну самозакоханість

Вже не вперше поведінка Потапа викликає подив у його підписників. Співак давно зарекомендував себе у якості скандального і провокаційного артиста. Його вчинки та висловлювання часто стають причиною для обговорень та навіть відвертого хейту. Всупереч цьому, Олексій Потапенко залишається популярним і продовжує збирати тисячі лайків та ще більше переглядів під своїми постами.

Потап показав свою нову футболку та надмірну самозакоханість
Потап показав свою нову футболку та надмірну самозакоханість

Варто згадати, що найбільше Потап відомий своїми спільними проєктами з дружиною, співачкою Настею Каменських. Разом вони створили дует “Потап і Настя”, який став дуже популярним не лише в Україні, але й за її межами. Наразі артисти продовжують кар’єру сольно і проживають за кордоном. Попри численні чутки щодо їхнього розлучення, Потап і Настя залишаються в міцних романтичних стосунках.

Потап показав свою нову футболку та надмірну самозакоханість
Потап показав свою нову футболку та надмірну самозакоханість

До речі, про реакцію відомого продюсера на критику нещодавно розповів його син від першого шлюбу Андрій. За словами хлопця, Потап не зважає на критику та вчить сина також відмежовуватись від коментарів хейтерів. Андрій зазначає, що різка реакція публіки на дії батька стала для їхньої сім’ї звичним явищем. Але завдяки тому, що артист просто ігнорує різкі висловлювання про себе, хлопець не відчуває себе дискомфортно під час зустрічей, які наразі у них відбуваються не дуже часто.

Схожі статті

Сталося на вулиці із самого ранку: 36-річна Леся Нікітюк довела, що критика в інтернеті — це не найгірше

Смачний сніданок на свіжому повітрі в чудовій компанії. Що може піти не так? Леся Нікітюк вирішила на власному прикладі продемонструвати, що неприємні сюрпризи можуть з'явитися дуже неочікувано.

Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж Андрія Доманського вперше: вона як сестра-близнючка Лідії Таран

Андрій Доманський — багатодітний батько, який дуже любить своїх дітей. Таку ж сильну любов він дарував жінкам, які народили йому нащадків. А за життя 49-річний телеведучий був у 3 різних шлюбах!

“Дзвінок в Обленерго”: мама Сердючки Інна Білоконь показала, чим закінчилася авантюра її полтавської мами

Сьогодні навіть люди, які ніколи не цікавилися тим, хто постачає їм електроенергію, чудово знають контакти свого обленерго. Але Інна Білоконь показала, як важко буває зв'язатися зі спеціалістом.

Від співачок на сцені в реальному часі “втекли” сукні: нікому не перевершити Кароль, Полякову і Каменських

Виступ перед великою аудиторією зазвичай планується заздалегідь. Та живий захід часто приносить "сюрпризи": обладнання не працюватиме, помічники запізняться чи навіть сукня вирішить, що з неї досить!

Ектор в повній темряві, Міхалич запускає генератор: як знімається новий сезон “МастерШеф” без світла

Відсутність електроенергії впливає на всі сфери нашого життя, включно з розважальною. Але автори "МастерШеф" завжди знаходять світло, щоб нести його та хороший настрій своїм шанувальникам.