Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь вперше показала новоспеченого зятя: ніби і не рідний зовсім, а наче син

Виконавиця ролі мами Вєрки Сердючки Інна Білоконь не так давно стала і тещею і бабусею. Зірка не розповідає про особисте життя дочки, але нещодавно з'явилися нові подробиці.

Рік тому стало відомо про весілля єдиної дочки Інни Білоконь Яни. Попроси славу своєї матері, а також можливість налагодити потужні зв’язки в шоу-бізнесі, дівчина ніколи не намагалася увійти у світську спільноту, і здебільшого проживала своє життя цілком приватно.

Її знімки з’являлися хіба що на особистій сторінці Інни в соціальній мережі Instagram. Безумовно, зіркова мама неабияк пишається своєю спадкоємицею, яка має при собі абсолютно все: і вроду, і розум.

Мама Вєрки Сердючки показала, як виглядає її зять

Мама Вєрки Сердючки показала, як виглядає її зять

Тому зміни в родині пройшли немов би повз. Яна довго зустрічалася зі своїм обранцем, а згодом і вийшла за нього заміж. Сталося це 2023-го. Вже незабаром стало відомо про те, що дівчина виношує під серцем малюка.

Декілька місяців тому Інна Білоконь вперше стала бабусею, а її дочка матір’ю. Дитину публіці поки що не показують, та ймовірно всього, не покажуть ніколи. Зважаючи на те, наскільки сім’я акторки закрита, а також на частоту інтерв’ю, які дає сама Білоконь.

Але все ж таки один секретик вийшов назовні. Так, Яна опублікувала на особистій сторінці архівні фотографії з весілля та показала обличчя коханого чоловіка та батька своєї дитини. Цікаво, що молодята між собою навіть схожі. Але як говорять психологи, найміцніші пари як правило складається з людей, які мають схожі характери, цілі в житті, а також спільні риси обличчя.

Мама Вєрки Сердючки показала, як виглядає її зять

Нагадуємо, що впродовж цих двох років Інна Білоконь активно гастролювала разом з Андрієм Данилком. 2022-го вони розпочали свій великий концертний тур з Прибалтики, і продовжували його Українах Європи, ближнього сходу і навіть США.

Втім, у найважливіші для доньки моменти акторка завжди була поруч. Чи був на весіллі виконавець ролі Вєрки Сердючки невідомо, адже на кадрах його не видно.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.