Ксенія Мішина показала свою половинку: він набагато молодший за актрису, але надзвичайно чарівний

Популярна українська акторка Ксенія Мішина показала свіжі кадри та додала вельми цікавий допис. Що відбувається в особистому житті зірки? Докладніше у нашій статті.

Ксенія Мішина стала мамою у вельми молодому віці. Коли вона дізналася про свою вагітність, в планах було створення сім’ї та щасливе майбутнє втрьох. Однак коханий чоловік підвів зірку, і вона почала сама помічати, що він не хоче ставати опорою для своєї родини, що врешті-решт призвело до розставання.

Незадовго до пологів Мішина повернулася до батьків і стала мамою в колі своїх рідних. Не дивлячись на складний період, акторка вирішила кардинально змінити своє життя і досягати своїх цілей. В результаті вже через декілька років вона стала популярною акторкою, і зараз одна з найвідоміших в індустрії.

Ксенія Мішина вперше показала, як виглядає її половинка

Ксенія Мішина показала Платона в компанії подруги мами – сподобалася старша дівчина?
Ксенія Мішина вперше показала, як виглядає її половинка

Її син Платон росте без батька. Однак Ксенія Мішина запевняє, що робить усе можливе, для того, щоб її спадкоємець виріс джентельменом з прекрасними поняттями про стосунки, жінок, своє здоров’я, хорошу самооцінку, тощо. При цьому вона говорить про те, що не збирається його захищати від усього світу. Мовляв, психологічних травм не уникнути, але вона готова надати підтримку, а також направити дитину до психолога.

Платон в свою чергу вельми швидко розвивається, вже має життєві цілі, і навіть отримав свою першу зарплатню. Минулого року хлопчик знімався у фільмі і заробив чималий гонорар. Матір тим часом не скупилася на публікації про це на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зараз вже вона більшого транслює просто любов до своєї дитини. Наприклад, нещодавно вона поділилася свіжим кадром з ліфту, а у дописі до нього назвала Платона своєю “половинкою”.

Ксенія Мішина вперше показала, як виглядає її половинка. Скріншот особистої сторінки зірки

За ці декілька років Платон значно підріс, але на маму вже не такий схожий. Ба більше, йому навіть вдалося познайомитися зі своїм батьком, але ця зустріч не принесла жодних позитивних змін у їхні стосунки, які знову обірвалися.

Схожі статті