Місце Алли Мазур в ТСН під питанням: телеведуча показала ту, хто може зайняти її місце на “плюсах”

За десятки років роботи на телеканалі 1+1 пані Алла стала обличчям телеканалу. Але поступово в ефірі з'являються нові люди, для яких Мазур готова стати наставником, поділившись багатим досвідом.

Алла Мазур стала першою ведучою програми “ТСН” та досі залишається символом 1+1. Уявити ефіри телеканалу без пані Алли складно. Але час не стоїть на місці, тому навіть легенд поступово змінює молоде покоління.

Втім, конкурентка, яку показала Мазур, ще не скоро з’явиться в “ТСН” у якості ведучої. На фото журналістка маленьку Аґату — доньку своєї колеги Наталії Островської. Дівчинка з цікавістю роздивляється ньюзрум, в якому щоденно працює її матуся.

Наталія Островська привела доньку на 1+1 і познайомила її з Аллою Мазур
Наталія Островська привела доньку на 1+1 і познайомила її з Аллою Мазур

Нагадаємо, що Аґату Наталія народила в листопаді минулого року. Ім’я для дівчинки вона обирала згідно з церковним календарем, оскільки донечка мала з’явитися на світ 11 листопада. І хоча пологи пройшли на 6 днів пізніше, Островська вирішила не змінювати початкове рішення.

У пані Мазур також є дитина — син Артем. Хоча цьогоріч хлопчикові уже виповнилося 16 років, ім’я його батька досі залишається таємницею. Єдиний факт, який відомий про чоловіка шанувальникам, — його прізвище: Бондаренко. Саме його носить син найвідомішої української телеведучої.

Наталія Островська привела доньку на 1+1 і познайомила її з Аллою Мазур
Наталія Островська привела доньку на 1+1 і познайомила її з Аллою Мазур

Що ж стосується Наталії, то вона є однією з найперспективніших постатей на каналі 1+1. У багатьох речах молода ведуча бере приклад з пані Алли. Вона є не лише зразком професіоналізму, а також символом незламності. Наприкінці 2019 року Мазур повідомила про онкологічне захворювання, але не полишила свою професію.

Ведуча ніколи не жалілася на свою долю. Хворобу пані Алла стійко подолала та продовжила працювати на телебаченні, висвітлюючи важливі соціальні теми. Саме завдяки своїй відданості своїй професії Мазур отримала 8 статуеток Телетріумф, ставши рекордсменкою в цій нагороді.

Наталія Островська привела доньку на 1+1 і познайомила її з Аллою Мазур
Наталія Островська привела доньку на 1+1 і познайомила її з Аллою Мазур

Сподіваємося, що знаменита авторка та ведуча ще довго продовжуватиме свою кар’єру на телебаченні. А коли пані Алла вирішить відпочити на заслуженій пенсії, то для неї вже підросте гідна заміна серед молодого покоління.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.