Зірка “Сніданку з 1+1” Сенічкін забрав Барбір у подорож і показав ніжні обійми з нею: і нехай світ почекає

Знаменитий український телеведучий Руслан Сенічкін вразив мережу радісними та сонячними кадрами з подорожі, в яку він рушив разом з Людмилою Барбір.

За роки спільної роботи Руслан Сенічкін та Людмила Барбір настільки зблизилися, що стали ледь не найкращими друзями. Їх можна побачити разом не тільки в прямому ефірі, але й за філіжанкою кави чи під час робочої поїздки. Так само зірки розповідали, що інколи навіть відпочивають разом. Наприклад, можуть поїхати на лижі, адже обидва їх обожнюють.

Неодноразово через це їм приписували службовий роман, але обидва запевняють, що нічого подібного між ними немає. Людмила Барбір, за офіційною версією, заміжня, і виховує від свого чоловіка сина. Руслан тим часом повідомляє, що взагалі не зацікавлений в сімейному житті, і поки що не планує створювати родину.

Руслан Сенічкін був помічений в обіймах Людмили Барбір

На цей рахунок Руслан неодноразово давав коментарі зізнавався, що в нього не вистачає часу на подібне. Окрім того, в нього є любляча сім’я, якою він дуже дорожить.

На усі закиди стосовно його імовірного романтичного зв’язку з партнеркою по студії Сенічкін лише сміється та жартує. На щастя, це не впливає негативно на зірок та їхні взаємини.

Наприклад, нещодавно ведучі знову згадали про свою поїздку до Івано-Франківська, де прекрасно провели час.

Руслан Сенічкін був помічений в обіймах Людмили Барбір

На знімку обидва виглядали дуже енергійними та відпочившими. Руслан ніжно обійняв Людмилу, але не знаходився поруч з нею занадто близько, тримаючи дистанцію.

Примітно, що подібні поїздки реалізують у рамках знімального процесу не тільки Руслан з Людмилою, але й Неля з Єгором. І завжди ці випуски стають дуже цікавими та захоплюючими. Зокрема також через те, що глядачі мають можливість побачити, як телеведучий ведуть себе у більш природних умовах, коли навколо багато людей і немає величезної команди, що координує абсолютно все у студії.

І зазвичай такі експерименти надзвичайно успішні, адже також приносять різноманітністю роботу самих зірок.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.