Решетнік вийшов на зв’язок і розповів, чому не з дружиною у такий ранній час: є заради кого так чинити

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік вийшов на зв'язок і розповів, чому не з дружиною Христиною у такий ранній час. Чоловік розповів далеко не все.

Після появи третьої дитини Григорій Решетнік неодноразово говорив про те, що тепер йому доведеться докладати набагато більше зусиль заради своєї родини, адже йому доведеться утримувати не тільки кохану дружину, але ще й трьох маленьких дітей.

Статус багатодітного батька наклав на нього ще більше роботи, адже попри свою надзвичайно зайнятість Григорій намагається все ж таки багато часу приділяти своїм дітям. Це, що логічно, приносить плоди, і вже зірковим батькам говорять про те, що вони виховали надзвичайних джентльменів.

Але й стаються інші часи та моменти, коли телеведучий перетворюється на звичайного татуся, який не може побачитися зі своїми спадкоємцями через роботу. З цим зіштовхуються безліч сімей. Григорій готується до нового телевізійного сезону, і звичайно зараз відбуваються кастинги та зйомки.

Григорій Решетнік зізнався, чому став рідше зʼявлятися вдома

Григорій Решетнік розповів про кризи у стосунках з дружиною
Григорій Решетнік зізнався, чому став рідше зʼявлятися вдома

Окрім того, суспільство намагається повернутися до минулого життя, і все частіше звертаються до зірок щодо проведення різноманітних заходів та свят. Судячи з усього, саме заради заробітку на корпоративі Григорій нещодавно покинув свою сім’ю зрання, якщо не з ночі.

Так, зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька свіжих кадрів, на яких показав, як готується до таємничого івенту. На кадрах помітно, що в приміщенні ще темно. Григорій не став приховувати, що дійсно працює з самого ранку, і все заради того, аби заробити гроші та взяти участь у заході, який потрапить у перелік проведених Григорієм івентів.

Григорій Решетнік зізнався, чому став рідше зʼявлятися вдома

Однак, поки що незрозуміло, чи це весілля, чи це концерт або ж навіть аукціон. Судячи з зали, яку організатори обрали, це більше схоже на свято кохання. Однак, все можливо.

Тим паче, що зараз відбуваються зйомки романтичного реаліті-шоу, і дана подія може відбуватися у рамках знімального процесу.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?