Причесаний та ошатний: у Мережі з’явилося свіже фото Олега Винника з красивою жінкою – “Все ще попереду”

Засновниця фан-клубу Олега Винника Валерія Барон оприлюднила свіже фото артиста, на якому його просто не впізнати. Як змінився співак після раптового повернення до українського шоу-бізнесу.

Місяць тому співак Олег Вінник, який понад два роки відсиджувався у Німеччині, оголосив про своє повернення до українського шоу-бізнесу. Першою цю новину повідомила засновниця та керівниця його фан-клубу Валерія Барон. Однак замість радісних коментарів на артиста обрушився шквал критики не лише від слухачів, а й від зіркових колег.

Після цього Олег Винник записав кілька онлайн повідомлень, а також з’явився в ефірі програми Олексія Суханова “Говорить вся Україна”, де йому були задані гострі питання, на які він так і не зміг відповісти. Весь цей час за артиста продовжувала віддуватися Валерія Барон, яка щосили намагалася обілити репутацію співака, що помітно похитнулася.

Олег Винник пояснив причину свого загадкового зникнення
Олег Винник пояснив причину свого загадкового зникнення

Так, днями у мікроблозі найвідданішої фанатки Олега Винника з’явилося свіже фото, на якому вона позувала разом зі своїм кумиром. Зважаючи на все, знімок було зроблено напередодні під час її візиту до Берліна. У кадрі співак позував у блакитній сорочці із сонцезахисними окулярами. Його волосся було розчесане і акуратно зібране в хвіст. Доповнили образ прикраси на шиї та зап’ясті. Валерія на зустрічі з кумиром з’явилася у стильній вільній сукні, з гарним укладанням та макіяжем.

У Мережі з'явилося свіже фото Олега Винника з красивою жінкою
У Мережі з’явилося свіже фото Олега Винника з красивою жінкою

У коментарі до фото Валерія Барон повідомила, що у неї із Винником відбулася “важлива зустріч”, під час якої вони обговорили багато важливих питань. Зважаючи на все, вони стосувалися творчості та майбутніх планів.

“Все ще попереду …”, – написала віддана прихильниця.

Зазначимо, що Олег Винник виїхав із України у перші дні війни. Разом зі Таїсією Сватко артист перетинав кордон у машині дружини колишнього продюсера Олександра Горбенка. Пара прибула до Німеччини, де мали квартиру, в якій й проживають донині. Про те, як виглядає житло Народного артиста України, можна побачити на відео, яке він записував напередодні виходу нової пісні “Мої люди”.

Олег Винник з'явився в онлайні та звернувся до публіки
Олег Винник з’явився в онлайні та звернувся до публіки
Олег Винник розвів справжній город на балконі у Німеччині
Олег Винник розвів справжній город на балконі у Німеччині

 

Схожі статті

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.

Коли народить Настя Каменських? Потап не стримав себе і розсекретив все про спадкоємця від дружини

Потап не стримався і розсекретив все про спадкоємця від дружини Насті Каменських. Коли народить співачка і кого чекає продюсер? Усі деталі в нашому матеріалі.