Олег Скрипка досяг бажаного і покинув батьківщину: співак розповів, як саме виїхав і де його можна знайти

Популярний український виконавець Олег Скрипка досяг бажаного і покинув батьківщину. Співак розповів, як саме виїхав і де його тепер можна знайти.

Знаменитий український виконавець Олег Скрипка останні два роки активно гастролює Украіною. Здебільшого зірка дає благодійні концерти.

Олег Скрипка повідомив, що виїхав за кордон та розповів, куди тримає шлях

Олег Скрипка виправдав невірність у шлюбі
Олег Скрипка повідомив, що виїхав за кордон та розповів, куди тримає шлях

Зараз зірка тримає шлях за кордон. Олег вийшов на звʼязок з Польщі та розповів, що на деякий час затримається там. Зокрема, буде присутній на матчі між українцями та поляками. Але залишатися там він не планує, а хоче поїхати далі в Європу. Однак, куди саме направляється поки замовчує.

На кадрах на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм він постав у сонцезахисних окулярах, в картузі та звичайній футболці. Також знаменитість засвітив аксесуари. На тлі відкрився вид на стадіон.

За цей час Олег встиг відростити собі сиву бороду, але почувається дуже впевнено і охоче спілкується зі своїми підписниками онлайн.

Олег Скрипка повідомив, що виїхав за кордон та розповів, куди тримає шлях. Скріншот особистої сторінки зірки 

Нагадуємо, що не так давно зірка відсвяткував день народження. Спочатку зірка влаштував торжество в сімейному колі. Однак наступного дня свій ювілей співак зіграв на концерті, де зібрав шанувальників та друзів.

Перед виступом Олег зустрівся з товаришами, від яких отримав різні подарунки. Зокрема, виконавець Олександр Положинський вручив особливий подарунок колезі. Скрипка отримав картину, написану донецьким художником.

У зв’язку зі святом Олег також дав ексклюзивний коментар, в якому розповів про те, що його син, який завжди мріяв стати музикантом, на даний момент вирішує, яку спеціальність обирати, і тримає в секреті це від своїх батьків. На даний момент Скрипка гадки немає, що обере його спадкоємець і куди поїде навчатися.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.