Навіть Пономарьов її такою не бачив: 50-річна Олена Мозгова приголомшила архівним фото 35-річної давнини

Відома продюсерка Олена Мозгова показала архівну світлину зі своєї юності. Й хоча минуло чимало часу, жінку все ще можна впізнати за виразними очима.

Відома українська продюсерка Олена Мозгова не має мільйонів підписників, на її сторінку у Facebook підписано лише 7 тисяч людей. Проте, й для такої кількості шанувальників, жінка не перестає публікувати новий контент.

Нещодавно, на сторінці зірки з’явилася нова світлина, що була зроблена у її юності. Це час, коли відбувається фізичний та психологічний розвиток, а також формування особистості. В юності людина часто досліджує світ, вивчає свої інтереси й розвивається як особистість. На фото Олена позує в парку, у її руках повітряна кулька у формі Діда Мороза. Одягнута вона досить скромно – сорочка в клітинку та світла куртка. На шиї майбутньої продюсерки красується масивний аксесуар. Макіяжу на фото не видно, а ось зачіска типова для тих років.

Зірка зізналася, що світлина зроблена, коли її було 15. Тож, не складно порахувати, що Олена показала підписникам, як виглядала 35 років тому. Й хоча зрозуміло, що з часом жінка неабияк змінилася, після усіх цих років вона все ще виглядає як в юності – свіжа та енергійна.

“Точно сказати не можу, але десь +- 15”, – підписала допис Олена.

Олена Мозгова показала своє архівне фото 35-річної давнини
Олена Мозгова показала своє архівне фото 35-річної давнини

Аудиторія продюсерки не залишила допис без уваги. Вони залишили коментарі та виразили своє захоплення під цим постом. Користувачі мережі відмітили, що вік до лиця Олені, а виглядає вона просто бомбезно. Вони у захваті, що Олена поділилася таким кадром.

“Дуже красиві!”, “А куди ж вони дінуться ці прекрасні очі, і вуста, і волосся, Цяцечка!Обожнюю!”, “Очі. Ті ж самі”, “Красунька! Ось саме таку дівчинку я пам’ятаю”, – написали у коментарях.

Олена Мозгова показала своє архівне фото 35-річної давнини
Олена Мозгова показала своє архівне фото 35-річної давнини

Схожі статті

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.

“Я буду його ніжністю”: колишня дружина Остапчука Горняк розповіла про свої почуття до іншого обранця

Краса та ніжність, романтичність та безмежне щастя. Саме такою все частіше шанувальники можуть побачити Христину Горняк в її дописах. Але тепер такі почуття в дівчині викликає не Остапчук.