Єдиний син Потапа та Ірини Горової виїхав з України і вразив неочікуваним зізнанням з-за кордону: “Свободи”

Спільний син популярного українського продюсера Потапа та його колишньої дружини Ірини Горової Андрій вразив неочікуваним вчинком. Що сталося?

Єдиний син Потапа, який народився у його шлюбі з продюсеркою Іриною Горовою, завжди був наближений до елітних кіл в шоу-бізнесі. Світські заходи для нього вельми звична справа, як і бізнес, який направлений на те, щоб допомагати талантом рухатися вперед, підніматися та заробляти шалені гроші.

Син Потапа та Ірини Горової прокоментував свою поїздку за кордон

Ексдружина Потапа Ірина Горова розповіла про характер свого сина
Син Потапа та Ірини Горової прокоментував свою поїздку за кордон

Цікаво, що публіка подивилася на юнака з абсолютно іншої сторони, коли стало відомо, що він, на відміну від свого батька не поїхав в Іспанію незадовго до 24 лютого, а залишився в Україні разом зі своєю сім’єю. І ба більше, підтримував матір та сестру, і став для них опорою у найскладніші часи.

Після цього поповзли чутки про погіршення стосунків між ним та татом. Однак Андрій спочатку не реагував на них, а потім спростовував, ще й неодноразово. Так само його матір Ірина зізнавалася, що в них як і раніше прекрасні стосунки і Олексій — неймовірний тато.

В свою чергу Андрій нещодавно прокоментував ситуацію з батьком і заявив, що його просто не люблять в Україні, але попри все він продовжує працювати, досягати свого і не зважає на хейтерів.

Тим часом сам Андрій також нещодавно опинився за кордоном. Хлопець опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, яке зробив з прапором Сполучених Штатів Америки і залишив вельми цікавий допис про свободу.

Біля фотографії також вказано місце положення: Андрій, судячи з усього, знаходиться в Америці. Сім’я не розповідала про жодні плани відправляти свою дитину за океан, втім цілком можливо, що така мета у родини була. Тим паче, що старша дочка Ірина Наталія на даний момент проживає в Польщі.

Окрім того, серед українських зірок вельми популярна тенденція відправляти своїх дітей навчатися закордон не тільки в університети, але і навіть в старші класи. Андрій – баскетболіст, а тому в нього є багато шансів реалізуватися через американську систему освіти.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.