Ані Лорак приголомшила змінами у зовнішності дочки: стала такою красунею, що Меган Фокс би позаздрила

Ані Лорак ще не так давно показувала дочку, тому фанати просто не повірили, як сильно вона змінилася за декілька місяців. Соня Налчаджиоглу стала надзвичайною красунею.

Ані Лорак ніколи не ховала свою дочку Софію від преси, і показувала її публіці ледь не з пелюшок. Дівчинка пройшла через непрості моменти, але навряд їй би вдалося їх уникнути. Спочатку навколо її сім’ї було маса пліток щодо невірності батька, репутаційні проблеми матері, а пізніше і сама Софія зазнала серйозної критики через свою зовнішність.

Дівчину не залишали в покої через вагу, форму брів, а також інші незначні риси, які чомусь так сильно хвилювали публіку.

Ані Лорак привітала дочку з днем народження і вразила її змінами у зовнішності

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія
 Ані Лорак привітала дочку з днем народження і вразила її змінами у зовнішності

Неодноразово Кароліна намагалася захистити спадкоємицю від подібного, але як знаменита персона, що виступала на сцені з підліткового віку, прекрасно знала, що це результат популярності, і від нього нікуди не втекти.

Свою 13 річну дочку Ані Лорак показувала буквально декілька місяців тому. Соня не користувалися косметикою, виглядала як звичайно. Здавалося, абсолютно нічого в ній не змінилося. І раптом, в неї день народження!

Яким же сюрпризом для публіки стало її перевтілення. Більша частина шанувальників навіть одразу не зрозуміла, що перед ними дійсно Софія. По-перше, вона надзвичайно стала схожа на свою матір. По-друге, їй зробили якісне фарбування волосся, а також розкішний макіяж, який підкреслив усі її сильні сторони. Окрім того дівчині змінили форму брів, що значно повпливало на ситуацію.

Стиль одягу вона не змінила, однак фотограф добре попрацював, і зробив якісну портретну зйомку, завдяки чому публіка також змогла побачити, якою красунею виросла Софія. У коментарях користувачі залишали відгуки на рахунок побаченого, і зізнавалася, що не вірять, ніби це реально Софія. Дехто вважає, що Ані Лорак насправді вдалася до використання фотошопу, дехто не розуміє, що відбувається.

Однак навіть на кадрі помітно, що Соня дуже схудла, що звичайно могло посприяти зміні форми обличчя. Також при ній залишилися форми її губ та носа. А карі очі просто були якісно підкреслені правильним макіяжем.

Схожі статті

Як виглядає могила Кузьми Скрябіна: пам’ятник з сірого граніту і справжнє ім’я та прізвище у написі (ФОТО)

Кузьма Скрябін — справжня легенда. Вже 9 років артист не радує нас своїм співом та новими хітами. Але пам'ять про нього жива й досі, тому близькі Скрябіна намагаються належним чином її шанувати.