Мов прекрасна лебідка: 39-річна Тіна Кароль показала елегантний образ, що влучно підкреслив її жіночність

Відома українська співака продовжує приємно дивувати публіку. В арсеналі Тіни Кароль десятки сценічних образів і всі вони гідні компліментів.

Популярна українська артистка Тіна Кароль не перестає насищати свої соціальні мережі новими світлинами. Вона рідко показує своє особисте життя, проте не приховує залаштунки своїх виступів. Шанувальники з захватом спостерігають за творчими здобутками зірки та не перестають захоплюватися її вродою.

Цього разу, Тіна виклала фото у новому образі. Легка шифонова сукня цікавого крою дуже личить співачці. Завдяки специфічному дизайну, зірка у цьому вбранні виглядає немов птаха – вільна та готова поринути назустріч невідомому.

“Кожного разу, коли виступаю, в концертних залах бачу людей, які приходять не тільки послухати музику, а й знайти натхнення, сили й однодумців. Кожна пісня, кожне слово і кожен акорд — це частинка нашої духовності”, – підписала фотознімки Тіна.

39-річна Тіна Король показала свій новий образ
Тіна Король показала свій новий образ

Під постом Тіни, відразу почали збиратися коментатори. Шанувальники подякували зірці за настанову та відмітили, що її праця здатна окриляти. Не обійшли стороною й образ співачки. Користувачі підмітили, що Кароль виглядає дуже елегантно та жіночно, в принципі, як і завжди.

“Ти нас усіх надихаєш завжди”, “Ваші концерти і пісні це зціленні душі! Ми вдячні вам за вашу творчість і за ті емоції які ви передаєте через пісні”, “Концерти Тіни як сильний наркотик – вчора тількі був концерт, вже знову хочеться за порцією емоцій на наступний”, “Тендітна як янгол”, – написали під постом.

39-річна Тіна Король показала свій новий образ
Тіна Король показала свій новий образ

Такий наряд вона обрала для спільного виступу з Юлею Саніною на акустичному концерті гурту “The Hardkiss”. Разом вони заспівали трек “Вільна” та зібрали шквал оплесків від шанувальників.

Схожі статті