Могилевська поцілувала відомого продюсера і показала свою любов до нього: його звуть не Валентин, а Вова

Популярна українська співачка Наталія Могилевська вразила мережу раптовим проявом ніжності та почуттів до відомого продюсера. Невже він і є її обранець?

Особисте життя Володимира Завадюка, як і Наталії Могилевської тривалий час дійсно цікавило публіку, яка розуміла, що зірка, імовірніше за все, все ж таки має кохану людину, і вона може бути з шоу-бізнесу. І фанати дочекалися зізнання, але зовсім не такого, якого очікували.

Володимир зробив зізнання у тому, що цікавиться іншими чоловіками, і отримав величезну порцію підтримки як від глядачів, так і від своїх колег. Можливо, ця обставина дала йому можливість не тільки побудувати якісні стосунки з жінками-колегами, але і знайти справжню дружбу.

Про наявність у продюсера хороших друзів в шоубізі нещодавно нагадала Наталія Могилевська.

Наталія Могилевська показала, як цілувала Володимира Завадюка

Ягольник прокоментував рішення Могилевської вдочерити дітей
 Наталія Могилевська показала, як цілувала Володимира Завадюка

Так, зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання з днем народження для продюсера, і додала відео з архіву, на якому показано, як Наталія Могилевська спочатку припадає до продюсера, ніжно його обіймає, а потім цілує у підборіддя. Володимир тим часом наче тане від проявів почуттів співачка, і повністю їй піддається.

Наталія Могилевська показала, як цілувала Володимира Завадюка

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.