Могилевська поцілувала відомого продюсера і показала свою любов до нього: його звуть не Валентин, а Вова

Популярна українська співачка Наталія Могилевська вразила мережу раптовим проявом ніжності та почуттів до відомого продюсера. Невже він і є її обранець?

Особисте життя Володимира Завадюка, як і Наталії Могилевської тривалий час дійсно цікавило публіку, яка розуміла, що зірка, імовірніше за все, все ж таки має кохану людину, і вона може бути з шоу-бізнесу. І фанати дочекалися зізнання, але зовсім не такого, якого очікували.

Володимир зробив зізнання у тому, що цікавиться іншими чоловіками, і отримав величезну порцію підтримки як від глядачів, так і від своїх колег. Можливо, ця обставина дала йому можливість не тільки побудувати якісні стосунки з жінками-колегами, але і знайти справжню дружбу.

Про наявність у продюсера хороших друзів в шоубізі нещодавно нагадала Наталія Могилевська.

Наталія Могилевська показала, як цілувала Володимира Завадюка

Ягольник прокоментував рішення Могилевської вдочерити дітей
 Наталія Могилевська показала, як цілувала Володимира Завадюка

Так, зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання з днем народження для продюсера, і додала відео з архіву, на якому показано, як Наталія Могилевська спочатку припадає до продюсера, ніжно його обіймає, а потім цілує у підборіддя. Володимир тим часом наче тане від проявів почуттів співачка, і повністю їй піддається.

Наталія Могилевська показала, як цілувала Володимира Завадюка

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.