Після появи первістка Островська вперше розповіла про реальну ситуацію в її родині: “У пасивних пошуках”

Телеведуча Наталія Островська вперше відповіла на питання щодо її сім'ї і розповіла, які насправді справи в родині після появи первістка. Зірка здивувала зізнанням.

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська не так давно стала матірʼю вперше. В сімʼї народилася прекрасна дівчинка Аґата. Зірка працювала на телебаченні допоки не дійшла останніх термінів. І так само вийшла на роботу майже одразу після пологів.

Подібним чином працювала також Катерина Осадча, яка після третіх пологів взагалі не захотіла йти в декретну відпустку, і годувала малечу прямо на знімальному майданчику, за кулісами.

Але в цьому питанні їй допомагав домашній персонал. Няня привозила маленького Данила до матері, і зірка його годувала. Тож Катерина могла повністю зосередитися на своїх справах, довіряючи робітниці. У випадку Наталії Островської все склалося інакшим чином.

Наталія Островська розповіла, чи справляється з материнством

Наталія Островська не змогла вийти з ліфту
Наталія Островська розповіла, чи справляється з материнством

Так, нещодавно ведуча відповіла на запитання своєї підписності стосовно з того, чи допомагає їй хтось з донькою. І виявилося, що у Островської немає няні. Журналістка бере маленьку Аґату разом з собою, коли їй необхідно поїхати на роботу чи по справах. Однак вона не бачить в цьому жодної проблеми, адже впевнена, що дитина має бачити світ та розвиватися.

Однак, про те наскільки завантажена вона сама Наталія Островська не розповіла, в першу чергу підкреслюючи комфорт своєї дитини.

Наталія Островська розповіла, чи справляється з материнством

Тим не менш, зірка не приховує, що вона знаходиться в пасивному пошуку няні, а отже все ж таки потребує допомоги.

“Все встигати неможливо, хочу робити більше, є ідеї, але на втілення потрібен час. У нас немає няні, тому більше уваги дитині. А якщо потрібно кудись їхати по роботі, беру Агату з собою. Дитина розвивається, коли бачить життя навколо, а не 4 стіни. Я у пасивних пошуках няні. Вірю, що чудова людина знайдеться у потрібний час”, – зізналася зірка у своєму блозі.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.