Після появи первістка Островська вперше розповіла про реальну ситуацію в її родині: “У пасивних пошуках”

Телеведуча Наталія Островська вперше відповіла на питання щодо її сім'ї і розповіла, які насправді справи в родині після появи первістка. Зірка здивувала зізнанням.

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська не так давно стала матірʼю вперше. В сімʼї народилася прекрасна дівчинка Аґата. Зірка працювала на телебаченні допоки не дійшла останніх термінів. І так само вийшла на роботу майже одразу після пологів.

Подібним чином працювала також Катерина Осадча, яка після третіх пологів взагалі не захотіла йти в декретну відпустку, і годувала малечу прямо на знімальному майданчику, за кулісами.

Але в цьому питанні їй допомагав домашній персонал. Няня привозила маленького Данила до матері, і зірка його годувала. Тож Катерина могла повністю зосередитися на своїх справах, довіряючи робітниці. У випадку Наталії Островської все склалося інакшим чином.

Наталія Островська розповіла, чи справляється з материнством

Наталія Островська не змогла вийти з ліфту
Наталія Островська розповіла, чи справляється з материнством

Так, нещодавно ведуча відповіла на запитання своєї підписності стосовно з того, чи допомагає їй хтось з донькою. І виявилося, що у Островської немає няні. Журналістка бере маленьку Аґату разом з собою, коли їй необхідно поїхати на роботу чи по справах. Однак вона не бачить в цьому жодної проблеми, адже впевнена, що дитина має бачити світ та розвиватися.

Однак, про те наскільки завантажена вона сама Наталія Островська не розповіла, в першу чергу підкреслюючи комфорт своєї дитини.

Наталія Островська розповіла, чи справляється з материнством

Тим не менш, зірка не приховує, що вона знаходиться в пасивному пошуку няні, а отже все ж таки потребує допомоги.

“Все встигати неможливо, хочу робити більше, є ідеї, але на втілення потрібен час. У нас немає няні, тому більше уваги дитині. А якщо потрібно кудись їхати по роботі, беру Агату з собою. Дитина розвивається, коли бачить життя навколо, а не 4 стіни. Я у пасивних пошуках няні. Вірю, що чудова людина знайдеться у потрібний час”, – зізналася зірка у своєму блозі.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.