Тепер він не сеньйор Потапенко: чоловік Насті Каменських дослухався до хейтерів та переодягнув футболку

Бажання зберегти та зміцнити свою популярність іноді підносить зіркам невдалі ідеї. Потім часто доводиться шукати способи стерти їх з пам'яті фанатів. Але чи вдається це зробити Потапу?

Люди обожнюють скандальних зірок. І Олексій Потапенко, відомий під псевдонімом Потап, є однією з найбільш обговорюваних особистостей в українському шоу-бізнесі. Він продовжує привертати увагу громадськості вчинками та висловлюваннями.

Хоча Потап завжди зазначає, що не реагує на хейт публіки, але своїми діями співак показує зовсім інше. Раніше артист перепросив перед українцями за невдалий трек “Волонтер” та дивну поведінку в соціальних мережах. Цього разу відомий продюсер не залишився байдужим до критики, яку отримав через власне самолюбування.

Нагадаємо, що нещодавно Потап виклав світлину, на якій був одягнений у футболку зі своїм зображенням. Коментатори відзначили, що знаменитість продовжує пробивати дно, а дехто навіть закликав влаштовувати масові відписки від Олексія.

Тому на новому фото репер позував у футболці, на якій зображений бразильський актор Вагнер Моура у своєму образі Пабло Ескобара із серіалу “Нарко”. Сам же допис артист присвятив індустрії розваг та її важливості для зміцнення економіки України.

Потап зазначає, що він намагається активно розширювати географію присутності та створювати міжнародну інфраструктуру для українських зірок. Вочевидь, цим дописом репер також вирішив відповісти на невдоволення тих людей, які критикують Олексія за його неповернення до України, звідки він виїхав ще на початку 2024 року.

Потап замінив своє обличчя на футболці
Потап замінив своє обличчя на футболці

Дружина Потапа Настя Каменських також зараз знаходиться в Європі. Шанувальники уважно слідкують за стосунками пари, підозрюючи, що вона знаходиться на межі розпаду, як свого часу сталося з їхнім дуетом “Потап і Настя”.

Попри нещодавнє привітання Каменської з нагоди 5 річниці шлюбу з Олексієм, користувачі вважають, що це просто гра на публіку. Річ у тому, що Потап та Настя практично не згадують одне про одного на власних сторінках, а дівчина навіть ігнорує нечасті коментарі чоловіка під власними дописами.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.