Аліна Гросу випадково видала особистість свого другого чоловіка: цей красень відомий не тільки в Україні

Аліна Гросу декілька місяців тому вийшла заміж вдруге, і особистість свого чоловіка вирішила не розкривати. Однак, через власну необережність видала її з головою.

Знаменита українська співачка Аліна Гросу 2 роки тому заінтригувала мережу своїм особистим життям. Здебільшого через те, що було незрозуміло, що відбувається між нею та її бойфрендом Романом Полянським.

Публіці було цікаво, що саме думає актор-росіянин, який збирався пов’язати своє життя з нею. Українці відвідували його особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, яка була закрита, і все чекали на те, що чоловік заговорить про свою позицію. Але цього так і не сталося. Примітно, що у нього залишилася колишня дружина та дитина в Москві.

Павло Зібров якось навіть заступився за актора, заявивши, що він хороша людина, повністю підтримую свою співачку, і навіть не думає виправдовувати Батьківщину.

Аліна Гросу розкрила особистість свого другого чоловіка

Аліна Гросу показала свого нового чоловіка після новини про весілля
 Аліна Гросу розкрила особистість свого другого чоловіка

Але в якийсь момент Аліна все покинула та рушила до Сполучених Штатів Америки. І між справами якось зазначила, що це було великою помилкою — робити свої стосунки публічними.

Саме таким чином підписники здогадалися, що між Аліною та Романом завершився роман. І судячи з усього, це була неправда. Декілька місяців тому зірка вийшла заміж вдруге. Свого чоловіка вона розкривати відмовилася. Однак, нещодавно опублікувала в блозі свіжу фотографію з благовірним, і засвітила лінію росту його волосся.

Уся справа в тому, що у Романа вона була вельми специфічної форми з сивиною. І у нового обранця Аліни абсолютно ідентична риса обличчя, що безумовно говорить про те, хто її новий чоловік.

Аліна Гросу розкрила особистість свого другого чоловіка

Про те, що це Роман Полянський здогадувалися і раніше. Зокрема, підписники залишали під фотографіями коментарі стосовно неймовірної схожості його профілю чи спини.

Все ж таки Роман Полянський постійно знаходиться на екрані, і публіка мала достатньо можливостей його розгледіти і запам’ятати. Тож секрет, який створила Аліна Гросу розсіявся з першим провалом.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.