Переможець “Холостячки” Еллерт відгуляв гучне весілля і показав наречену в сукні: це могла би бути Мішина

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт відгуляв гучне весілля і показав наречену в сукні. Поки Ксенія Мішина в Україні, гуморист проживає щасливі моменти.

Ще 4 роки тому Олександр Еллерт та Ксенія Мішина вважалися найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу. І не тільки тому, що знаменита Холостячка нарешті знайшла собі пару, але й через те, що ця історія кохання народжувалася на очах усієї країни.

Втім, Олександр запевняв, що насправді давно вподобав акторку, і просто чекав слушного моменту, щоб познайомитися з нею, адже наблизитися до Ксенії було не так вже й просто.

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт показав, як відгуляв весілля

Переможець Холостячки Олександр Еллерт розповів про зміни в особистому житті
 Олександр Еллерт показав, як відгуляв весілля

Це й не дивно. Маючи прекрасні зовнішні дані, талант, заробітки та велику кількість знайомств Ксенія Мішина була зовсім не простою дівчиною для залицянь.

Молоді люди зустрічалися майже рік, і все йшло до весілля. Однак, ним не завершилося. Фанати почали помічати, що закохані проходять через кризи, і навіть зі сторони їхні взаємини виглядали дуже холодними. Врешті-решт ці осінні підтвердилися, і стало відомо, що Ксенія та Олександр прийняли рішення розійтися. Причин для цього було багато, і авторка їх не приховувала.

Певний період часу гуморист наполягав на відновленні роману, і робив усе можливе, щоб досягти своєї мети. Але вона виявилася більш недосяжною, ніж він думав.

На початку 2022-го стало відомо, що можливості повернути кохання просто немає. Олександр невдовзі переїхав до Сполучених Штатів Америки, де почав активно працювати. Зокрема, комік гастролює з концертами. Ксенія Мішина продовжує жити разом із сином в Україні.

Гуморист вже встиг не тільки обзавестися роботою та друзями, але і навіть потрапляє на корпоративи. Наприклад, нещодавно на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася нові кадри, на яких він показав розкішне весілля та неймовірної краси наречену.

 Олександр Еллерт показав, як відгуляв весілля

За свою кар’єру зірка провів безліч подібних торжеств, а тому здивувати його було-б важко. Тим не менш, через останні події кількість подібних свят значно зменшилася, а тому Олександр не приховував своєї радості від можливості зануритися у свято кохання.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.