Турецького тата Мурата Налчаджиоглу замінив вітчим-іспанець: хто виховує 13-річну доньку Ані Лорак

Знаменита співачка українського походження Ані Лорак показала, як виглядає її новий обранець з Іспанії, який став вітчимом для її єдиної дочки Софії.

Коли народилася Софія, публіка ще вірила у східну казку Ані Лорак та її чоловіка Мурата. Здавалося, що це союз створений на небесах. Особливо зважаючи на той факт, що раніше Кароліна не могла знайти свого кохання і постійно натрапляла на чоловіків, що активно критикувалися публікою за свою поведінку та моральні якості.

Але і з Муратом насправді не склалося. Невдовзі стало відомо, що бізнесмен регулярно зраджував своїй дружині, навіть у той період, коли вона була вагітною. Досягнувши апогею, скандал завершився повідомленням про розлучення.

Хто виховує 13-річну доньку Ані Лорак

Іспанський коханець Ані Лорак Ісаак перервав мовчання та заговорив про онкохворобу
Хто виховує 13-річну доньку Ані Лорак

Кароліна не змогла стерпіти, що деталі їхнього особистого життя потрапили до пресу, а особливо кадри зради її коханого чоловіка. Дочка, яка народилася у цьому союзі залишилася жити з матір’ю. Декілька років вона не могла бачитися зі своїм батьком через його проблеми з документами. Мурат зв’язувався з Софією онлайн. Але зараз між ними прекрасні стосунки. Дівчина регулярно їздить до тата у Туреччину, відпочиває з його обранецьами.

Окрім того, у красуні з’явився вітчим-іспанець, якого звуть Ісаак. Так склалося, що саме у період налагодження особистого життя у її матері, і сама дочка розквітла. Нещодавно вона святкувала свій 13-й день народження, і Ані Лорак здивувала неймовірними змінами у зовнішності своєї дочки.

Софія настільки розквітла та змінилася, що деякі фанати навіть спочатку не повірили, що це вона. Також артистку почали звинувачувати у використанні фотошопу. Але кадри, які використав Мурат для привітання своєї спадкоємиці не сильно відрізнялися за якістю від знімки в Кароліни, з чого можна зробити висновок, що Софія дійсно серйозно попрацювала над собою. Зокрема, вона сильно схудла, а також змінила форму брів.

Можливо роботі над фігурою дівчина завдячує саме своєму вітчиму, який також допоміг досягти правильної форми і Кароліні, для якої стрункість вельми важлива, зважаючи на кількість сценічних костюмів, які для неї від шиті, і які коштують великих грошей.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.