Дзідзьо припав до зірки серіалу “Кава з кардамоном” Лавренюк і засипав її квітами: екс-кохану так не балував

Дзідзьо припав до зірки серіалу "Кава з кардамоном" Олени Лавренюк та засипав її квітами. Знаменитості здивували ніжними обіймами та зізнанням.

З розлучення Дзідзьо та його колишньої дружини Ярослави Притули пройшло майже 3 роки. За цей час багато чого змінилося як в особистому житті зірок, так і в країні.

Зокрема, Славія зізнавалася, що навіть встигла знайти іншого коханого, хоча на деталі щедрою не була. Нібито Ярослава мала переїхати до нового обранця лютому 2022-го, але не змогла ще раз усім знайомі обставини.

Славія розповіла, чому розвалився її шлюб з Дзідзьо
 Дзідзьо зробив романтичний жест в сторону зірки серіалу Кава з кардамоном

Михайло в свою чергу навіть не натякав на те, що в його житті з’явилася інша жінка, хоча під час інтерв’ю визнав, що не самотній. Чоловік відмовився розповідати про зміни, наполягаючи на тому, що зробиться лише тоді, коли роман прийме дуже серйозний оборот.

Дзідзьо зробив романтичний жест в сторону зірки серіалу Кава з кардамоном

Дзідзьо зробив романтичний жест в сторону зірки серіалу Кава з кардамоном. Скріншот особистої сторінки зірки

І ось нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася вельми цікава публікація. На ній артист обіймається з зіркою популярного українського серіалу “Кава з кардамоном” Оленою Лавренюк.

Акторка розповіла, що розкішні півонії, які розмістилися посередині кадру подарував їй саме співак. Також вельми незвичайна поза, в якій вони сфотографувалися: Михайло обійняв колегу ззаду, обхопивши її плечі. Обидва виглядають вельми радісними та задоволеними.

У рамках чого Михайло наніс візит акторці обидва не розповіли. А емоції, якими поділилася Олена говорять про те, що вони можуть бути вельми близькими, можливо друзями, чи навіть щось більше.

Нагадуємо, що не так давно Славія давала інтерв’ю, в якому вперше розповіла, що продовжує спілкуватися з колишнім чоловіком, а також зізналася, що їхні діалоги тривають довго, а сам Михайло надає підтримку екс-коханій у карʼєрі. Михайло Хома на ці заяви ніяк не відреагував, повністю їх проігнорувавши.

Схожі статті

Цей красень залишиться у її серці назавжди: Ксенія Мішина показала того, кого любить вже багато років

Ксенія Мішина — одна з найбільш красивих та життєрадісних українських зірок, за чиїм особистим життям слідкують мільйони. Тому вона показала з собою такого ж красивого та життєрадісного супутника!

Соломія Вітвіцька показала, чим ласує у відпустці з коханим: їжа, яку може дозволити собі кожен українець

Зірки на телеекранах можуть здаватися людьми, які звикли до більш розкішного життя, ніж звичайні українці. Тому Соломія Вітвіцька вирішила продемонструвати, чим снідає зі своїм коханим.