Яскравий рудий колір, як перо фенікса: ведуча “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс кардинально змінила імідж

Популярна українська телеведуча Неля Шовкопляс майже ніколи не змінювала свого іміджу, і раптом показалася в абсолютно неочікуваному образі.

Коли Неля Шовкопляс тільки-но з’явилася на телебаченні, то одразу ж привернула до себе увагу та зачарувала своїх майбутніх шанувальників. Є такий вид телевізійників, які одразу ж отримують масу любові, тільки-но з’являються на екрані. І Шовкопляс виявилася саме такою. Зараз в неї неймовірна кількість фанатів, які її підтримують, що б не відбувалося.

Зі своїм партнером Єгором Неля зійшлася далеко не одразу, і спочатку спілкування навіть не за далося. Але і в цьому випадку Шовкопляс прекрасно впоралася, підкоривши серце свого спів ведучого. Зараз їх неможливо уявити з іншими партнерами. Хоча не виключено, що з часом це відбудеться.

Ведуча Сніданку з 1+1 Шовкопляс кардинально змінила імідж і показала результат

Неля Шовкопляс переплюнула показала свої нескромні фотоНеля Шовкопляс кардинально змінила імідж

Усе, що пов’язано з нею, викликає у її шанувальників цікавість. Зокрема, навіть експерименти і зовнішністю, хоча і несправжні. Так, нещодавно ранкове шоу запропонувало на офіційній сторінці програми в соціальній мережі Instagram подивитися, як буде виглядати зірка, якщо змінить свій імідж.

За допомогою фотошопу вони змінили Нелі зачіску, і представили її з темним кольором волосся, яскраво-рудим, а також з каре. Варто відмітити, що це зайвий раз стало підтвердженням того, що насправді Неля прекрасно знає свою зовнішність, і розуміє, що їй пасує найбільше, адже її нинішній імідж набагато красивіший.

Але публіка високо оцінила експеримент, і навіть почала цікавитися, як саме було зроблено дане видовище. Раніше через такий самий експеримент пройшла і Людмила Барбір, яка також довела, що ідеально підібрали для себе зачіску.

Безумовно, глядачам буде також цікаво подивитися, як можуть виглядати Руслан Сенічкін та Єгор Гордєєв. Тим паче, що обидва обожнюють залишати густу щетину на обличчі, що надає їм певної брутальності.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.